A rajongók ámulnak és bámulnak! Megyeri Csilla ismét plasztikáztatott – fotóval

A Reddit celebfigyelő csoportja tett közzé egy fotót Megyeri Csilláról. Az influenszer – műsorvezető a rajongók és a kommentszekció tagjai szerint erősen túlzásba viszi a plasztikai beavatkozásokat. A posztoló szerint megszaladt az álltöltögetés.

Az minden vitán felül áll, hogy a legfontosabb a saját harmóniánk, így ha valami nagyon zavaró a testünkön, vagy arcunkon, akkor azt mindenképp érdemes korrigáltatnunk, ha megtehetjük. Vannak, akiknek zavaróan elálló fülük van, mások az orrukat találják túl nagynak, a legtöbben pedig az öregedés zavaró, ám természetes hatásait szeretnék lelassítani. A plasztika napjainkban már természetesnek mondható hazánkban is, azonban itt is fontos a mértékletesség. Az egyik legnépszerűbb magyar influenszer – műsorvezető, Megyeri Csilla örömmel veti magát alá a beavatkozásoknak, azonban vannak, akik szerint ez az egészséges határ már át lett lépve.

Megyeri Csilla ismét plasztikáztatott (Fotó: RTL)

Csilla most ismét állfeltöltésen járt, ami felháborította a net népét. A legtöbben úgy vélik, hogy az infuenszer átesett a ló túloldalára. 

„Az a baj, hogy azt hiszi, ennél ő jobb és akkor mindenbe belemegy, botox meg mit tudom én, de most jobb? Az álla hegyes a feje meg pufi…”

-írta az egyik kommentelő.

@csillamegyeri_official, csak szerintem ijesztő ez a fejforma? Ennyire megszaladt az állcsúcs töltögetés? Ez az új divat a kacsaszáj után?
by intalk_hunfluencers

Amellett, hogy szerintem mindenki azt kezdi a testével, amit akar, nem tudok arra gondolni, hogy aki ilyesmit eszközöl, annak azért professzionális segítség kellene. Mármint mentálisan. Mert ha jól értem, az érintettek a valóságba akarják átültetni az ilyen-olyan filtereket.

– írta egy másik rajongó arra célozva, hogy talán a sok beavatkozást igénybe vevők testképzavarral küzdhetnek.

kiemelt kép: Instagram

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading