Hasonmása van Megyeri Csillának! A plasztikai sebésze is összekeverte vele a műsorvezetőt – videóval

Megyeri Csillának van egy hasonmása, akivel ráadásul testvéri viszonyban vannak.

A legjobb barátnők egy különös esetből jöttek rá arra, hogy bármikor helyettesíthetik egymást, hiszen még a plasztikai sebészük is összekeverte őket.

Bár egyke vagyok, Mesi tényleg olyan, mintha a testvérem lenne

– mesélte a csütörtökön megjelent Storyban Csilla. Az üzletasszony elmesélte az ominózus esetet is, amikor még a saját plasztikai sebésze is összekeverte őket.

„Még az ismert plasztikai sebész is összekevert bennünket. Dr. Seffer István nem is akart hinni a szemének, amikor legutóbb épp Mesivel mentem infúziókoktélra a doktor úr feleségének esztétikai rendelőjébe. Így tudtam meg: hónapokkal korábban azt hitte, hogy rám köszönt egy budai bevásárlóközpontban, valójában azonban Mesi volt az. Mivel nem ismerte a doktor urat személyesen, nem gondolta, hogy neki köszönt” – mondta Csilla aki szerint akár kellemetlen helyzet is kialakulhatott volna ebből, azonban utólag már csak nevetnek az egészen.

Nagyon meglepődtünk, hogy egy plasztikai sebész is összekevert bennünket, pedig ő nap mint nap arcokkal foglalkozik. Ezek után bármikor elengedem magam helyett Mesit akár egy rendezvényre is, hogy helyettesítsen, ha nem érek rá.

-tette hozzá Megyeri.

NÉZD MEG VIDEÓ A HASONLÓSÁGOT! HÁT NEM ELKÉPESZTŐ?
@magyarmesii

#fapipaa🤣 @Megyeri Csilla

♬ eredeti hang – Farkas-Magyar Emese

MÉG TÖBB HÍR MEGYERI CSILLÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life TV

EZ IS ÉRDEKES!

Gusztustalan férget szedtek ki Varga Viktor szájából – Mutatjuk a fotót!

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading