Zimány Linda bevallotta, hogy külföldön könnyebben ismerkedik, mint itthon – videóval

Már sokadszorra járt kint Amerikában Zimány Linda, most barátnőjét látogatta meg Miamiban – írta meg a ReflektorOnline.

Az élményekről az RTL Reggelijében beszélt az egykori playmate. Linda elmondta, hogy egy barátnője él kint Miamiban, így nagy szerencséje van, mert ilyenkor a hideg idő elől bármikor elmenekülhet kicsit, így már nem először ment ki egy kicsit pihenni az USA-ba. Most három hetet töltött kint a szőke szépség, aki elmondta, hogy hihetetlenül szerencsések azok az emberek, akik oda születtek.

„Én mindig azt szoktam mondani, hogy nem tudják elképzelni azok az emberek, akik oda születtek, hogy mennyire szerencsések azt illetően, hogy az időjárás fantasztikus. Ott nincsenek ilyen szintű frontok, hogy egyik nap 50 fok van, a másik nap pedig 12. Oké, ott is esik az eső és néha jön egy hurrikán, az azért annyira nem kellemes (…) de mindig süt a nap én pedig ilyen nyári lány vagyok.”

-mondta Linda, aki elárulta, hogy a hangulatát nagyon befolyásolja az időjárás, képes depis lenni, ha jó ideig nem süt a nap. Az explaymate ügyvédnő azt is elondta, hogy számára szokatlan, hogy mennyi szabadideje van, amikor kint van, mert ehhez itthon nem szokott hozzá. Azt is elmesélte, hogy itthon őt mindenki ismeri és nem merik megszólítani a férfiak, csak barátain keresztül és az internet segítségével keresik meg, míg külföldön sokkal felszabadultabban tud ismerkedni.

„Észreveszem magamon, hogy könnyebben ismerkedek, valahogy nyitottabb vagyok az emberekre (…) biztosan bennem is van egy szorongás itthon az ismertségem miatt és ez valahogy kicsit feloldódik kint.”

-mondta az ügyvédnő.

MÉG TÖBB HÍR ZIMÁNY LINDÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Megvált a legendás hajkoronájától Opitz Barbi! A rajongók elájultak! – fotóval

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading