Lilu sem hagyta szó nélkül a Glamour gálán szelfiző celebeket!

Tatár Csilla felháborodott posztja futótűzként terjedt el a netes és print lapokban.

“És üzenem mindenkinek, aki a díjátadó alatt háttal állt a színpadnak, csivitelt, röhögött, magát fotózta, semmitmondó gif-eket készített a barinőivel, és sz*rt arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszél.” – fakadt ki 24 óráig elérhető Instagram-történetében Csilla, ami rövid időn belül a Redditen kötött ki. Egy következő történetben így folytatta: „Teljesen nyilvánvaló, hogy nem azért jöttek, hogy ünnepeljék mások munkáját, szorgalmát, tehetségét, nem azért jöttek, hogy büszkén lehessenek, részesei legyenek sikeres nők történeteinek, hanem azért, hogy a tökéletes ruhafotó elkészülhessen a fotófal előtt, amire aztán rá lehet majd tenni a #womanpower hashtaget, mert az mennyi menő már. A szellemi restség magasiskolája.”

-írta a műsorvezető. Most az egyik díjazott, Kovalcsik Ildikó Lilu is csatlakozott hozzá és terjedelmes posztban fejtette ki véleményét.

“Napok óta látom, hogy mekkora ügy lett, az, hogy a Glamour WOTY gálán a műsorvezető, a főszerkesztő, a győztesek beszéde alatt a közönség egy része háttal állt, nem figyelt, szelfizett, hangoskodott, amit egyébként @csillatatar és még elég sokan szóvá is tettek. Nekem is rengetegen írtatok a posztjaim alá, ezzel kapcsolatban. Igen, így volt. Igen, zavaró volt, hiszen nekünk ez egy fontos pillanat volt az életünkben és sok munka van mögötte. Számít, vagy esetleg meglepő volt? Nem.

Hiszen ők azért jöttek, mert már kevés esemény van, ahova ezeket a ruhákat felvehetik, és megmutathatják magukat, és elég sokan le is fotózzák. És ezzel sincs baj. A baj azzal van, ha mi, és a közönség összekeveri az influencert azzal, aki szép ruhákban, jó kajákat szeret posztolni, és semmi több. (…)

Mindent, és mindenkit a helyén kezeljünk, és akkor ezek a dolgok nem számítanak, és végképp nem bántóak. Szóval nyugi csajok💋, rajtunk múlik, kikre figyelünk, mit tartunk fontosnak”

-írta a műsorvezető.

MÉG TÖBB HÍR LILURÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Joy magazin

EZ IS ÉRDEKES!

A TV2 jóképű sztárja szépségkirálynőbe szerelmes! – fotóval

Leave a Reply

%d bloggers like this: