Súlyos autóbalesete után megszólalt állapotáról az RTL sztárja!

Az RTL népszerű sztárja Gerendásy Gábor, aki több műsor mellett az Éjjel-Nappal Budapest szereplője is volt tavaly súlyos balesetet szenvedett. A híresség akkor kishíján lebénult, most pedig arról számolt be, hogy milyen állapotban van jelenleg. Erről a közösségi oldalán írt.

Gerendásy Gábor tavaly súlyos autóbalesetet szenvedett, a hírességnek több csigolyája is eltört és csak néhány milliméter választotta el attól, hogy nyaktól lefelé lebénuljon. A műtéttől tartva Gerendásy úgy döntött, hogy inkább a saját tempójában kezdi el a rehabilitációt.

Máris lecseréli Istenes Bencét az RTL? – videó

Ennek ellenére az Éjjel-Nappal Budapest sztárja hamarosan újra elkezdte az edzéseket, és elkezdte fokozatosan terhelni a testét, ez azonban hiba lehetett, mivel hosszú idő után ismét komoly fájdalmak jelentkeztek nála.

Talán emlékeztek páran,hogy tavaly volt egy komoly autóbalesetem! Eltörtek a nyakcsigolyáim és 1mm-en múlt,hogy nyaktól lefelé teljes bénulás legyen! Nem engedtem az operációt,mert tartottam a gerincműtéttől! Folyamatosan zsibbadt a felsőtestem jobb oldala de bíztam a felépülésben bár mondták az orvosok,hogy sajnos több év is lehet és valószínű,hogy már nem lesz olyan mint régen,mert sérült csigolyákkal és ideggyökökkel hosszú lesz a rehabilitáció és sok izmom is részlegesen felszívódott! Ahogy lehetett edzettem és csináltam a gyógytornát és vártam a javulást ami úgy tűnt,hogy szépen lassan sikerül is,mert már csak a nyakam és a kézfejem zsibbadt! Ahogy kezdtem összeszedni magam és egyre fokozatosabban terhelni,azt vettem észre,hogy megint zsibbad az egész karom és a nyakam is! Szerencsére az edzéseken ugyan úgy tudok foglalkozni mindenkivel ahogy eddig ,de a saját edzéseimet elég komolyan korlátozza! Se a dinamika,se az erő nem olyan a jobb oldalon és az izmaim is könnyen begörcsölnek amikor nagyon keményen akarom terhelni! A neurológián az alagút szindrómát kizárták! Több orvosnál is voltam de egyenlőre nem nagyon javul! Természetesen a sportot nyomjuk tovább 1000-el! De ne felejtsétek el az autóban mindig bekötni magatokat,mert sosem lehet tudni! Ha és is bekötöttem volna akkor valószínű,hogy nem így történik ez az egész!”

– írta a Facebook-posztjában a sorozatsztár.

kiemelt kép: RTL

Az RTL műsorvezetője áttetsző fehérneműben mutatott meg mindent magából- fotó

Leave a Reply

%d bloggers like this: