Gálvölgyi Jánosnak halálközeli élménye volt! „Emberek jöttek-mentek egy vörös szőnyegen…”

Sokan, akik életveszélyes helyzeteket éltek át, mint például Gálvölgyi János a traumatikus élmény után egészen másképp élik az életüket: sokkal mélyebben értékelik az élet apró örömeit. A színész erről az RTL Fókusz című műsorában beszélt.

„A kórházi ágyon érzed azt, milyen jó lenne ülni a napon, milyen jó lenne akkor vizet inni vagy beszélgetni telefonon, amikor akarsz, de nem adatik meg. Rá kellett jönnöm, hogy ez nem is olyan természetes” 

-mondta Gálvölgyi, aki elmesélte az altatása alatt átélt halálközeli élményét is.

„Másvilágban jár olyankor az ember. A Queen együttes egyik klipjéhez hasonló környezetben gyönyörű emberek jöttek-mentek egy vörös szőnyegen, és a lépcső tetején állt egy nő, és integetett nekem, hogy oda kell menni hozzá.”

-avatta be a műsor nézőit a színművész az átélt élménybe.

Döbbenet: Zámbó Jimmy le akarta lőni Gálvölgyi Jánost egy paródia miatt!

Május 10-én a 75 éves színész otthonában lett rosszul, légszomjra panaszkodott és delírium jelei mutatkoztak nála.  Mivel a mentő nem érkezett meg időben, lányai vitték kórházba, ahol napokig életveszélyes állapotban volt. Szerencsére a születésnapján hazaengedték a kórházból, és most otthon lábadozik. Megállapították, hogy bakteriális szív- és légzési elégtelenségét egy fertőzés okozta, ami miatt összeomlott a légzése, és életveszélybe került. Szerencsére agykárosodás nem történt, ma már otthonában készül a visszatérésre. Mint azt az interjúben elmondta, minden rajongójának nagyon hálás.

„Meg vagyok döbbenve, de arra jöttem rá sok rossz kritika, megjegyzések után, hogy ötvenöt év alatt, ha csak ennyi emberben okoztam valamilyen örömet, az nem repült ki az ablakon, illetve hogy hagytam valamilyen nyomot, ami majd elmúlik ugyan, de nekem most nagyon-nagyon jólesett.”

– tette hozzá Gálvölgyi János.

kiemelt kép: RTL

Megfagyott a levegő Gálvölgyi János szavaitól: „Te tehetségtelen sz*r vagy!” – videó

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading