Szakított Tóth Andi és Marics Peti! Az énekes már el is költözött a közösen bérelt budai házból – videóval

Az elmúlt napokban már felreppentek a pletykák, hogy a sztárpár viszonyát finoman szólva sem lengi körbe a rözsaszín köd – írta meg a ReflektorOnline.

Az Origo tényként közli, hogy Marics Peti elköltözött a közösen bérelt budai házból, mitöbb a közösen nevelt kutyájukat is otthagyta Andinak. A szakítás oka állítólag Andi féltékenysége volt.

Megszólalt a közeli barát!

„Ők két fiatal művészember, akik vagy nagyon fent, vagy nagyon lent vannak. Kicsit olyan a kapcsolatuk, mint annak idején Latinovits Zoltánnak és Ruttkai Évának. Ugyanúgy képesek boldogan, szerelmesen együtt létezni, majd hatalmas harcokat vívni egymással,

egy ilyen kapcsolatnak viszont nincs sok jövője”

mondta a Blikknek a pár egyik közeli barátja.

Egy másik ismerősük szerint az énekesnő nagyon ragaszkodó típus, Peti viszont a szabadságából szeretne megtartani valamit a kapcsolaton belül is. Andi féltékenysége viszont úgy tűnik megölte a kapcsolatukat.

Az énekesnő nemrég reagált

Tóth Andi most megtörte a csendet és élő videóban reagált a hírekre.

„Varázslatos szép péntek reggelt kívánok mindenkinek! Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról, ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, ezzel semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennak a drága Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről, undormány módon” – mondta az énekesnő, majd hozzátette:

„Nyilván, hogyha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljunk szart! Dobáljunk rám szart, mert hát miért is ne! Én nem szeretnék szart dobálni, én is tudnék. De hát ez vagyok én. Tűrök. Kussban.”

https://www.instagram.com/p/Cjvu0rxIkcH/

MÉG TÖBB HÍR TÓTH ANDIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

A mai napig gyászol: Balázs Klárit és édesanyját spirituális kapcsolat kötötte össze

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading