Gusztustalan férget szedtek ki Varga Viktor szájából – Mutatjuk a fotót!

Kifejezetten az erős idegzetű követőinek tette közzé az oldalán Varga Viktor azt a fotót, amelyen a fogínyéből épp egy bengáli fogférget operáltak ki.

Az énekes a posztban elmesélte a kálváriáját is, hiszen évek óta gyötri már a fájdalom a fogában, amellyel orvoshoz akkor ment, amikor a fogínye hatalmasra dagadt. A röntgen felvételek semmit nem láttak az orvosok, de végül kiderült, hogy a bengáli tigrisek fogínyében előforduló élősködő, a bengáli fogféreg támadta meg. Viktort végül sikeresen megoperálták és megszabadították a fájdalomtól a fogféreggel együtt.

Amikor pàr ève Varanassiban az utcàn nevelkedtem a sadhuk( szentemberek) tanítvànyaként, még nem sejtettem hogy az a furcsa fájás ami ott kezdődött a metszőfogam gyökerében vajon mi lehetett. Több év telt el azóta, s már akkorára dagadt az ínyem hogy muszáj volt elmennem fogorvoshoz, ahol nemigazán derült ki a röntgeneken hogy mi történik. Rengeteg vizsgálat után a trópusi betegségek osztàlyán előrébb jutottunk és most megműtöttek. Embereknèl szinte elő sem forduló dolog volt ez, (alahambra benghalesis,) azaz a bengáli fogféreg, ami leginkàbb a bengáli tigriseket támadta, tàmadja, valószínűleg a nyers húsból. Amit a fotókon láthattok, az a betokosodott ivadékai a féregnek ami az ínyen bemászik a fog belsejébe és élősködik. Szerencsére sikeresen eltávolítottuk a műtét soràn, és megszűnt a para. A további fotókon làthatjátok amint az utcán élő mesterek tanítanak a csodákkal teli kultúrájukra.

-írta a fotóhoz az énekes.

MÉG TÖBB HÍR VARGA VIKTORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Emlékszel a Dallas Lucy-jére? 64 éves múlt a színésznő és olyan, mint fénykorában – fotó

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading