Sokan szeretnék tudni, kik látják a Facebook-profiljukat… Itt a válasz a nagy kérdésre!

Feltetted már magadnak a címben szereplő kérdést? Talán azon gondolkodtál, hogy az a személy, aki tetszik neked, megnézte-e a profilodat, vagy csak egyoldalú érdeklődésről van szó? Vagy talán csak arra voltál kíváncsi, hogy az exed kémkedik-e utánad. Másrészt lehet, hogy te voltál az, aki a szakítás után heteken át titokban ellenőrizte az exed profilját, hogy megtudd, tud-e róla, hogy pszichopatának tart-e… Erről írt a Noizz.

Mostantól tudni fogod, ha valaki képernyőfotót készített a Messenger-beszélgetéseidről

Sokan felismerték a piaci rést és olyan alkalmazásokat hoztak létre, amelyek azt állítják, hogy felfedik a titkot, hogy ki nézi a profilunkat éjszaka. A TikTok-on sokan meg vannak győződve arról, hogy ezek az alkalmazások végre megadják a választ.

Sok adathalász oldal létezik ,amely ígéri, hogy láthatóak lesznek azok, akik nézték a profilunkat (fotó: Facebook)

Nos, a Facebook szigorú adatvédelmi szabályzata miatt nem lehet megnézni, hogy ki nézte meg az Ön Facebook-profilját és a közösségi oldal nem kínál ilyen lehetőséget. Minden olyan alkalmazás vagy weboldal, amely azt állítja, hogy ezt a szolgáltatást nyújtja, valószínűleg átverés és nem fog működni.

Érdemes vigyázni!

A legjobb esetben nem történik tragédia és az alkalmazás csak egyszerűen egy véletlenszerű nevekből álló listát generál, amely minden kereséskor más és más lesz. A legrosszabb forgatókönyv viszont az, hogy ezek adathalász oldalak lehetnek, amelyek megpróbálják megszerezni a felhasználói adatokat, ami költséges tanulópénz lehet annak, aki ezt aktiválja.

Komoly tanulópénz lehet a vége (Fotó: Shutterstock)

kiemelt kép: Getty Images

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading