Tóth Gabi Krausz Gábor drogos múltáról is beszélt! „Nagyon más filmet néztünk az életről…”

Tóth Gabi a Mutasd magad című műsorban vendégeskedett, ahol többek között a zátonyra furott házasságáról is beszélt, de azt is elárulta, hogy miként vélekedik exférje új párjáról, Mikes Annáról.

Tóth Gabi eldöntötte: Mostantól minden más lesz! – videóval

Az énekesnő minden nehézség és a kudrac ellenére is hisz a házasságban.

„A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog.”

-mondta Gabi, aki azt is elárulta, hogy az első pillanatban érezte: nem fog működni a házassága, emellett nagyon sokat kellett dolgoznia a kapcsolatukon Krausz Gábor múltja miatt.

„Nagyon más filmet néztünk az életről, ami miatt voltak konfliktusaink. De nagyon bírtam a humorát és azt, hogy törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen. Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám.”

-idézte a Blikk Tóth Gabit a podcastből. Az énekesnő egyébként örül Krausz és Mikes kapcsolatának.

„Annánál profibb nincsen, nagyon szeretem őt és nagyon összeillenek Gáborral, még külsőleg is hasonlítanak egymásra. Kívánom, hogy legyenek boldogok!”

-mondta Gabi.

kiemelt kép: TV2

Tóth Gabi bejelentette: nagy dologra készül!

 

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading