Alekosz keményen beszólt Tóth Andinak, Szabó Zsófinak, Majkának és Curtisnek is! – videó

Alekosznak bőven volt mondanivalója celebtársairól a Frizbi TV YouTube-csatornájának legújabb epizódjában, amely pénteken 19:00-kor kerül adásba. Tóth Andit férfiasnak, Szabó Zsófit műveletlennek, Majkát és Curtist pedig morálzüllesztőnek nevezte. Ez tőle amúgy nem meglepő, tekintve, hogy a görög hős a szókimondásáról ismert – foglalta össze a pénteki műsor tartalmát a Blikk.

Hajdú Péter beszélgetve próbálta kideríteni, milyen Alekosz ideális nője, azonban a görög celeb  nem tudott példát mondani, így a műsorvezető dobott fel lehetőségeket. Természetesen Alekosz mindegyikben talált valami kifogásolnivalót, hogy miért nem tudja magát elképzelni mellettük. No és persze volt még néhány keresetlen szava hozzájuk.

Tóth Andit nem kímélte annak ellenére, hogy az énekesnő soha egy rossz szót nem mondott Alekoszra (Fotó: Glamour)

Önmagában nekem Tóth Andi nem tetszik, sőt tovább megyek, szerintem Tóth Andi egy férfias nő, a stílusával, azzal, hogy harsány, hangos, erőszakos, ahogy tolja előtérbe magát. Ezek csupa-csupa férfias tulajdonságok és nem vonzó, ha egy nő ilyen, nem bájos.”

– mondta Alekosz, majd Szabó Zsófira borította rá a savat.

Szabó Zsófi Alekosz szerint neveletlen és stílustalan, rossz színész és műsorvezető (Fotó: RTL)

„Szabó Zsófi arrogáns, annyira neveletlen, stílustalan, őt ez nem teszi vonzóvá. Egy színésznőről beszélünk, akinek a kreativitás, a sziporkázás, a női báj lenne a feladata, ezek pont nincsenek benne. Nem tartom jó színésznőnek és műsorvezetőnek.”

-mondta Alekosz, aki a Majka és Curtis párosról is véleményt alkotott, mert ugye ő mindenhez is, így a zenéhez is ért.

Majka nem érti Jakab Péter kirohanását.
Majka és egykori társa Curtis morálzüllesztőek (Fotó: TV2)

Majka megtölti a stadionokat és mégse jó. Szalonképtelen, vulgáris, morálzüllesztő, trágár előadónak tartom, trágár a televízióban, trágár a rádióban, illetve ott nem, mert oda hála istennek nem engedik, de trágár a Facebookon…

– majd hozzátette, hogy Curtisől ugyanez a véleménye.

Curtis sem fog adós maradni a válasszal (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: Life Tv

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading