Hiába a gyógyíthatatlan betegsége, vár a börtön Galambos Lajcsira!

Galambos Lajcsit vesztegetés és közműlopás miatt három év és hat hónap letöltendő börtönre ítélte jogerősen a bíróság – írta a ReflektorOnline.

A zenész meg is kapta a behívóját, amely szerint február 15-én kellett volna bevonulnia a Kecskeméti Büntetsévégrehajtási Intézetbe, azonban egészségügyi állapotára hivatkozva halasztást kért, így úgy tűnt, hogy Galambosnak nem kell börtönbe vonulnia.

Most azonban itt a fordulat, a  Budapest Környéki Törvényszék közleményben tudatta: elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét.

„A másodfokú, jogerős ítélet alapján G. L. elítéltnek 2023. február 15. napján kellett volna jelentkeznie a szabadságvesztés büntetése letöltésére a BVOP felhívása alapján. A terhelt a védője útján 2023. január 30. napján kérelmet nyújtott be, amelyben a szabadságvesztés büntetés megkezdésére halasztást kért. A bíróság a végrehajtás megkezdésének a kérelem elbírálásig történő függőben tartása iránt intézkedett, ezért a terheltnek 2023. február 15. napján nem kellett a szabadságvesztés büntetés letöltését megkezdenie.

A Budaörsi Járásbíróság, mint perbíróság, a kérelmet határidőben elbírálta, és 2023. február 28. napján határozatában elutasította, mivel annak törvényes oka nem áll fenn, így a halasztás nem engedélyezhető. A bíróság döntése nem végleges, az ellen fellebbezésnek van helye, azonban ez a börtönbüntetés megkezdésére halasztó hatállyal nem bír” – írták a közleményben.

Galambos Lajcsinak meg kell kezdenie a börtönbüntetésének letöltését (Fotó: Index)
MÉG TÖBB HÍR GALAMBOS LAJCSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Smagpictures

EZ IS ÉRDEKES!

Sári Évit újra összehozták Kucsera Gáborral: Jött is a reakció az énekesnőtől!

Leave a Reply

%d