Király Linda karrierjének itt volt a vége! Az énekesnő elmondta, mi volt az a pont… – videóval

A Dancing with the Stars harmadik élő adásában a táncosoknak komoly feladat jutott, mégpedig hogy leleplezzék a lelküket.

Videóból derült ki: Megverték KIrály Lindát!

A szombat esti tematika szerint a “Több, mint tánc” témája megkövetelte, hogy megmutassák a legnagyobb lelki mélységekben is önmagukat. Király Linda egészen meglepő őszinteséggel beszélt az életéről, a nehézségekről és a kudarcokról, amelyekkel eddig szembe kellett néznie. Először említette meg az ominózus Himnusz-baki esetét is.

“Számtalan olyan helyzet volt az életemben, amikor muszáj volt összeszednem magam és újrakezdeni. 16-17 éves voltam, amikor Magyarországra költöztünk. Se írni, se olvasni nem tudtunk magyarul, magányos voltam, mert nem igazán tudtam még beilleszkedni, nem tudtam még úgy kifejezni magam. Úgy költözünk ide, hogy anyukám nem volt egészséges. Petefészekrákkal küzdött és csak 13 százalék volt a túlélési esélye. Az, hogy most egészséges az anyukám, azt Magyarországnak köszönhetjük. Ő itt érezte magát itthon, és ezzel tudott meggyógyulni”.

-mondta az énekesnő, majd elmondta, hogy a Himnusz-botrány hogyan tette tönkre a karrierjét.

“Szinte még egy éve sem voltam Magyarországon, amikor jött egy felkérés. A Himnusz-történet. Az egy óriási csapás volt, borzasztóan haragudtam magamra, hogy hagytam, hogy egy lámpaláz ilyen szinten tönkretegye a karrierem, merthogy ez történt…”

-mondta Linda, aki simán továbbjutott a következő élő adásba profi táncos partnerével.

@reflektoronline

Király Linda nehezen élte meg azt az időszakot… #királylinda #dwts #dancingwiththestars #himnusz #botrány

♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu

kiemelt kép: RTL

Tóth Gabi kitálalt az elmúlt hónapokról! Ez a szöveg mindent tisztázhat… – videóval

Leave a Reply

%d