Schobert Norbika: “Nem vagyok az a típusú fiú, aki az összes lányt felszedi és utána elhajítja” – videóval

Schobert Norbi és Rubint Réka középső gyermekének, Norbikának szeptemberben lesz 18. születésnapja, de már most tele van tervekkel. Az RTL kamerái előtt nyíltan beszélt a hírnév sötét oldaláról, arról, hogy elfogadja-e édesapjától a csajozási tanácsokat, a szerelmi életéről, valamint arról, milyen középső gyereknek lenni egy rendhagyó családban. Elárulta, hogy szerinte sokan meglepődnek majd azon, hogy mire képes.

Ifj. Schobert Norbi táplálkozási tippeket ad! Ő lesz az új fitneszkirály?

Norbika mindig érezte, hogy a szülei mások, mint a többi gyerek szülei. Nemcsak az iskolatársaitól kapott megjegyzéseket a hírnevük miatt, hanem a felnőttektől is, ami jobban megviselte, mint a gyerekek bántása. Emiatt korán tudatosult Norbiban, hogy tisztelettudónak és jó tanulónak kell lennie, mert amit ő csinál, azt egyből kivetítik a nevelésére.

A Farm VIP sztárja elárulta, hogy, nem tartozik a tipikus kamaszok közé, akik csak a pillanatnak élnek és tiszteletlenek a tanárokkal. Inkább edzeni jár és könyveket olvas sikeres emberekről, de nem hanyagolja el a társasági életet és persze a lányokat sem. Az a véleménye, hogy a mai tizenéves fiúk nagyon tiszteletlenül beszélnek a lányokkal, akik szintén nem úgy nyitnak a fiúk felé, ahogy azt a ’60-as, ’70-es években tették, amikor még megadták a módját az ismerkedésnek, és másról szóltak a kapcsolatok, mint napjainkban.

“Nem vagyok az a típusú fiú, aki az összes lányt felszedi és utána elhajítja. Nem is tárgyalok olyan lánnyal, akinél azt érzem, hogy nem gondolja komolyan, és ezt elég hamar ki tudom szimatolni.”

-mesélt magáról a fiatal híresség, aki elmondta azt is, hogy a lányokkal való megismerkedés után szereti hamar bemutatni a szüleinek, de ehhez kell édesanyja együttműködése is.

Schobert Norbika 18 éves lesz, de sokkal érettebb gondolkodású a koránál (Fotó: Instagram)

“Apának azt szoktam mondani, hogy először számoljon el háromig, mielőtt véleményt mond. Nyugodtan menjen el, majd egy óra múlva beszélünk. Anya addig lerángatja a földre, nem hagyja megszólalni. Anya mindig pozitív.”

-tette hozzá, majd a közeljövő terveit is említette.

Szerintem ebben az évben nagyon meg fog lepődni rajtam ez az ország, hogy mikre vagyok képes!

kiemelt kép: YouTube

Csuti és Schobert Norbika testvérként szeretik egymást – fotóval

Leave a Reply

%d