Tóth Gabi és fricskás párja kettesben maradtak a házban, Hannarózát elvitte Krausz Gábor!

Ahogy már megírtuk, Tóth Gabi új pasija, Papp Máté Bence már a válófélben lévő házaspár szentendrei otthonába költözött. Ezért Krausz Gábor magához vette Hannarózát.

Tóth Gabi eldöntötte: Mostantól minden más lesz! – videóval

Tóth Gabi életében a dolgok villámgyorsan történnek, egyik titok a másik után derül ki a válás körülményeiről. Először kiderült, hogy van egy harmadik fél, a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence, aki már az éjszakákat is Tóth Gabi házában tölti, mitöbb állítólag oda is költözött. Egy barát mesélt arról, hogy Krausz Gábor mennyire összetört a történtek miatt, és most úgy döntött, hogy magához költözteti kislányát, Hannarózát.

Miután Gabi magához költöztette az új párját, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább…

– árulta el a pár egyik közeli barátja a Borsnak.

A Reddit egyik celebfigyelő csoportjába felkerült egy kép, amelyen Krausz Gábor épp Hannarózával sétál Veresegyházán. Azt gyanítják, hogy ott vett ki albérletet a sztárséf, ahová magával vitte az énekesnővel közös gyermeküket.

Krausz Gábor, Veresegyházára költöztek? Tud valaki valamit?
by u/Soft-Cranberry3976 in talk_hunfluencers

kiemelt kép: TV2

Tóth Gabi bejelentette: nagy dologra készül!

Leave a Reply

%d bloggers like this: