Puskás Peti 500 nővel volt Dallos Bogi előtt, de van aki őt is lekörözi a partnerek számában!

Az elmúlt egy évben Annie Knight, akit széles körben Ausztrália legszexibb nőjének tartanak, 300 férfival volt intim kapcsolatban. Mindez Puskás Peti sokat hangoztatott, címlapokra került leleplezését követi, aki azt állította, hogy 400-500 nővel volt együtt Dallos Bogival kötött házassága előtt. Mint kiderült, van, aki Petin is túltesz! A 26 éves külföldi tiktokkernek ugyanis már jóval több partnere volt, pedig még csak 26 éves – írta a Bors.

Annie elárulta, milyen különös szexuális ajánlatokat kap nap mint nap a TikTok-on. A legkülönösebb ötlet egy háromoldalas dokumentum formájában érkezett.

“Kaptam egy háromoldalas, forgatókönyvszerű dokumentumot, amit el kellett olvasnom. Valószínűleg három órába telt volna a leforgatni az egészet, olyan részletes volt. Arról szólt, hogy én vagyok a srác legjobb barátjának a felesége, és átjön, hogy segítsen nekem valamiben. Közben a legjobb barátja kimegy, és én megkívánom őt.”

– mesélte a “forgatókönyvben” írtakat Annie, aki ugyan nem ítéli el a srácot, de egyértelműen nemet mondott az ajánlatra.

Nem vagyok olyan jó színésznő…

– indokolta döntését röviden. Hozzátette, hogy volt olyan férfi, aki 500 ausztrál dollárt, azaz 115 ezer forintot ajánlott fel neki a szexért, majd egy újabb, elég bizarr kérést is megosztott.

Egy videót kértek tőlem arról, ahogy felébredek, és úgy teszek, mintha egy férfi lennék, aki női testben ébredt fel.

– mondta Annie a Daily Starnak, amit a Bors szemlézett.

kiemelt kép: Bors Napilap

Most érkezett a nagy bejelentés! Puskás Peti apuka lesz!

Leave a Reply

%d bloggers like this: