Gáspár Bea boldogsága határtalan, hamarosan bővül a családja!

Szinte hihetetlen, hogy Gáspár Bea jövőre lesz ötven éves.  Míg egyeseket nyugtalaníthat az idő múlása, Beát nem zavarja.

Gáspár Bea kitálalt! Keményen kimondta Győzike hűtlenségéről… – videó

A híresség a kerek évforduló ellenére a jövővel kevésbé foglalkozik, csak a jelenre koncentrál.

“Nincs miért szomorkodni, mert jól indult a születésnapom, csupa kényeztetéssel. Korán reggel a Mokkába voltam hivatalos, Győzőke fölkelt velem, útnak indított, majd elment nekem virágot és ajándékot vásárolni. A TV2-ben gyönyörű frizurát és sminket kaptam, aztán elmentem masszázsra, amiből dupláztam, ugyanis délután egy újabb kényeztetésen vettem részt”

– mondta a Metropolnak Bea, aki azt is elárulta, hogy a családjával ünnepelt a jeles napon, az eseményen egyedül Evelin nem tudott részt venni. A boldogságtól sugárzó Bea az ajándékát sem tartotta titokban.

“Győző ellátogatott egy toy uszkár tenyészetbe, ahol már megszületett a kisbabám, őt kapom ajándékba a férjemtől. Még egy kicsit türelmesnek kell lennem, meg kell várnom, amíg eléri azt a kort, hogy hazahozhassuk. A kiskutyának egyetlen dolga lesz: nagyon boldogan élni, és legalább olyan okosnak lenni, mint amilyen a Virágé, akibe az egész család szerelmes” 

– mondta boldogan Bea.

kiemelt kép: Tv2

Gáspár Bea kiakadt! A halálhírét keltik Győzike feleségének – videóval

Leave a Reply

%d