Várkonyi Andrea elköltözött milliárdos férjétől? A közeli barátja reagált a hírre!

Furcsa pletyka kering Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról. Többen tudni vélik,  hogy az egykori televíziós műsorvezető elhagyta milliárdos férjét – írta meg a Blikk.

A pletykát az váltotta ki, hogy Várkonyi Andrea egy igen értékes balatonfüredi ingatlant vásárolt meg. A Kiskegyed utánajárt a hírnek és Várkonyi Andrea egyik ismerősétől tudta meg az igazságot.

Várkonyi Andrea kezei alatt virágzik a cége! Milliárdokat keresett tavaly az üzletasszony

“Mészáros úr ugyanolyan szerelmes Andiba, mint hajdanán volt. Továbbra is lesi minden kívánságát, és a tenyerén hordozza őt. Viszont Andrea egy intelligens nő, és a többi, hirtelen meggazdagodott hírességgel ellentétben ő abszolút hallgat a magánéletéről. Olyannyira, hogy már tíz hónapja nem használja a közösségi oldalait sem. Nincsenek fotók a külföldi útjaikról, vagy a legújabb, méregdrága ruháiról. Azt sem verik nagydobra, hogy most éppen hol nyaralnak, és mindaddig ez jótékony homályban is marad, amíg nem kerül az útjukba egy hazánkfia, aki gyorsan lesifotót készít róluk. Nem igaz tehát, hogy Andi elköltözött a férjétől. Mint köztudott, sikeres a kommunikációs cége, sikeres üzletasszony, és nyilván a nyereségét fektette be a luxuslakásba.”

-mondta el a lapnak az ismerős.

kiemelt kép: Instagram

Várkonyi Andrea: “A saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok”

Leave a Reply

%d