Ő lehet a 100 milliós adócsalási botrányban érintett magyar zenész!

A NAV nagy erőkkel dolgozik a körülmények felderítésén annak az ismert zenésznek az ügyében, aki a YouTube videóinak bevételeiből 100 millió forintra tett szert, ám az adót nem fizette meg, ezzel 20 millió forintos vagyoni hátrányt okozva az államnak.

A magyar adóhatóság adócsalási eljárást indított egy ismert és rendkívül népszerű zenész ellen, aki a gyanú szerint az elmúlt két évben a YouTube-on szerzett százmillió forint után nem fizette meg az adókat.  A művészt már gyanúsítottként hallgatták ki, a hatóságok többszörös nyomozást folytatnak. A feltételezések szerint a zenész elmulasztotta a személyi jövedelemadó bevallását és befizetését, aminek következtében mintegy 20 millió forintos anyagi kár érte az állami költségvetést.

A drogbotrányba keveredett énekesnő miatt nem szívesen adnak kábítószert a dílerek sztárjainknak

Ámbár a zenei szakmában nyílt titok a kiléte a sztárnak, a lapok személyiségi jogok miatt mégsem írják le a nevét. A Pénzcentrum most megírta, kik a legnagyobb YouTube nézettséggel büszkélkedő hazai hírességek az elmúlt két évet számításba véve. A felfedett információk szerint minden bizonnyal köztük van az a híresség, aki adót csalt.

A hazai zenészek között Missh áll a legjobban, ­klipjeit 480 millióan látták eddig, második G.w.M 408 millióval, harmadik L.L.Junior 382 millióval. Őket követi ByeAlex 294 millió, Horváth Tamás 262 millió megtekintéssel, míg Azahriah 259 milliónál tart eddig. T. Danny 253, Burai Krisztián 218, DR BRS 193, KKevin 124 millió megtekintéssel büszkélkedhet.

kiemelt kép: Shutterstock

Leave a Reply

%d bloggers like this: