Valóban ez az olasz férfi rabolta el Szabó Zsófi szívét?

Az a hír járja, hogy Szabó Zsófi szívét egy olasz férfi lophatta el, ugyanis nemrég egy fotózáson járt, és azóta a gyönyörű műsorvezetőn feltűnő változás tapasztalható. Vidámabbnak, magabiztosabbnak tűnik, és sugárzik belőle az a bizonyos ragyogás – írta a Blikk.

A vonzó műsorvezetőnőnek a különböző külsőségek ellenére több prominens, sikeres és tehetős férfival is volt már romantikus kapcsolata.

Felrobbant a net: Szabó Zsófi egy szál bodyban fotózkodott!

2011 nyarán Mártha Imrével, a Magyar Villamos Művek korábbi vezérigazgatójával egy bálon ismerkedtek meg, és hat hónapig egy párt alkottak.

Berki Krisztiánnal 2012 januárjában szenvedélyes szerelmi viszonyba kezdett, sőt, odáig mentek, hogy egymás nevét tetováltatták a testükre.

2013-ban a Jóban Rosszban akkori producerével, Nagy Tamással jött össze Zsófi, de kapcsolatuk 2014 nyarán végleg véget ért.

A következő évben románcot kezdett Horváth Éva exével, egy milliárdos üzletemberrel. Az egykori szépségkirálynő és a színész nyilvánosan üzengetett egymásnak, szidalmazták egymást, de ez a kapcsolat nem tartott sokáig.

2015-ben ismerkedett meg egy nyíregyházi üzletemberrel, Zsolttal akivel fényűző esküvőt tartottak. Hat év után azonban elváltak.

Legutóbbi kapcsolata Shane Tusuppal volt, akit eljegyzett. Sajnos erőszakos viselkedése miatt szakítottak.

Most mindenki arra kíváncsi, ki lesz a következő párja: jelöltekből biztosan akad bőven.

kiemelt kép: RTL

Szabó Zsófi meztelen testéről csúszott le a kabát egész véletlenül – fotó

Leave a Reply

%d