Dolly menedzsere kitálalt! “Nem érdekelte, mi lesz az állatokkal…”

Amióta napvilágot látott a gyöngyösi horrortanya rémtörténete és ezzel kirobbant Dolly botránya, az énekesnő menedzsere P. Rita és Dolly ujjal mutogatnak egymásra. A szaporítótelepen készült videók megbotránkoztatták az egész országot. Dolly fenyegetéseket kap, lemondta a koncertjeit és törölte magát a Facebookról is.

Dolly házánál döbbenetes dolgot talált a rendőrség! Az énekesnő megszólalt…

A Story magazin most mélyebb kapcsolatokat is talált a menedzser és az énekesnő között. Kiderült ugyanis, hogy Rita és Dolly egykor még együtt tervezték a jövőjüket, mitöbb össze is akartak költözni.

“Dolly mindig azt mondta, hogy én és a szüleim vagyunk a családja, és így is viselkedett. Nálunk töltötte az ünnepeket, édesanyám és én is sokszor főztünk neki, (…) napi több órát telefonáltunk. (…) Olyan volt, mint ha az anyám lett volna

– mesélte a sztármagazinnak Rita, aki először csak jóbarát volt, majd menedzser lett és végül ő lett a Dolly Roll sztárjának végrendeleti örököse is.

“Tavaly végre úgy tűnt, el tudunk költözni a kutyákkal. Dolly le is foglalózott egy házat magunknak, de végül meggondolta magát. (…) Ekkor romlott meg a kapcsolatunk igazán. Nem érdekelte, mi lesz az állatokkal, velem” 

-mondta a magazinnak Rita, aki azt is elárulta, hogy ingyen dolgozott menedzserként az énekesnőnek.

“Amikor kedve volt, adott pénzt a cég költségeire, például nyomtató vásárlására, műszaki termékekre, bérleti díjra, tápra a kutyáknak. Ebből minimális összeg maradt, általában annyi, hogy ki tudjam fizetni a rezsit” 

-mondta a menedzser, aki abban is biztos, hogy már nem ő az örökös, hiszen hetekkel ezelőtt minden napcsolatot megszakítottak egymással Dollyval. Tudja azonban, hogy akire az énekesnő támaszkodik jelenleg, azt magához köti.

Petíciót írnak az állatvédők, hogy Dolly koncertjeit mondják le!

“Biztosra veszem, hogy a botrány első napjaiban átíratta a végrendeletét, amiben kedvezményezettnek már mást jelölhetett meg. Ugyanis akire épp támaszkodik, azt maga mellé köti.”

– tette hozzá Rita.

kiemelt kép: TV2

Dollyt a WC-ből kellett kiszabadítania egy mentőcsapatnak a koncertje előtt

Leave a Reply

%d