Döbbenetes vallomás: Húsz év után tette le a drogokat Lakatos Márk!

Lakatos Márk alkotóművészként nagyon jól ráhangolódik a környezetére, azonban mindenre érzékenyebben reagál, mint az emberek többsége. A stilyst ezt részben annak tudja be, hogy hosszú éveken keresztül élt tudatmódosító szerekkel. Erről az egyik podcastben beszélt, amit a Story magazin szemlézett.

“Valószínűleg idegrendszerileg is sok mindent túlreagálok. Ez egy ilyen fajta adottság. Természetesen a sok kábítószerrel és tudatmódosító szerrel, amit fogyasztottam, ezeket az ember kiélezi…”

– mondta az Élni jó című műsor legutóbbi adásában a híresség, aki elmesélte a kábítószer-fogyasztással kapcsolatos kiterjedt tapasztalatait, és úgy jellemezte azt, mint a valóság elől való menekülés kísérletét.

Hoppá! Tóth Gabinak öltözött be Lakatos Márk! Hihetetlen a hasonlóság – videó

“Az ember úgy gondolja, hogy ezt azért csinálja, merthogy ez egy felhőtlen szórakozás, ami kinyitja az ember tudatát. De közben alapvetően ez azért is kell, mert valaminek a pótszere, a pótcselekvése.”

-mondta el Márk, aki azt sem titkolta el a nézők előtt, hogy húsz éven keresztül élt drogfogyasztóként. Egy idő után persze érezni kezdte a veszélyt, miután olyan tüneteket kezdett tapasztalni, amelyek megijesztették. Ekkor alakult ki nála a pánikbetegsége is.

“Az ember tesztelgeti, próbálgatja magát, meddig lehet elmenni. Sokszor elmentem a falig. Voltak vicces, tragikus és tragikomikus jelenetek is ebből kifolyólag. Ennek egy érdekes összesítése a készülő regényemben benne is lesz”

-mondta Lakatos, aki elárulta, hogy úgy sikerült megszabadulnia a kábítószerektől, hogy nem volt szüksége elvonóra sem.

Lakatos Márk 20 év után hagyta el a drogokat (Fotó: Glamour)

“Érdekes módon nem a drogfogyasztásba kellett nekem segítséget kérni. Amikor azt gondoltam, ez nekem nem jó, akkor egyik pillanatról a másikra abbahagytam. Mindez egy megrázó élményhez kötődik. De nem egy drogelvonó terápiára kellett elmennem, hanem egészen egyszerűen kaptam egy olyan pofont az élettől, amire azt mondtam, ez így nekem már nem éri meg…”

-mondta Márk, aki a bonyolult ügy részleteit nem árulta el, azonban annyit igen, hogy majdnem bíróságra kellett járnia, de végül megúszta a dolgot eltereléssel.

“Onnantól kezdve jött a terápia. Pont az az ember, akihez az elterelésre elmentem, mondta azt, hogy egyébként tök jó, hogy ez így elsimult, de nem akarok-e foglalkozni azokkal a kérdésekkel, hogy miért jutottam el idáig”

– idézte fel Márk.

kiemelt kép: Roberto Petterlin

Lakatos Márk páros lábbal szállt bele Nacsa Olivérbe! – videóval

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: