Tóth Gabi újabb rendkívüli osztályfőnöki órát tartott az egyik vidéki iskola növendékeinek

Tóth Gabi rendhagyó osztályfőnöki órákat tart azokban az isoklákban, ahová meghívják. Szerdán újabb iskolában adott tanácsokat a fiataloknak.

Tóth Gabi az év elején a Család-barát magazin vendégeként elmondta a Duna televízióban, hogy a saját példáján keresztül szeretne tanácsot adni a fiataloknak.

Kórházba kellett szállítani Tóth Gabi kislányát! Az énekesnő elmondta, mi a helyzet most…

Kamaszlányként kerültem be a showbizniszbe, az elmúlt 18 évben megismertem a nyilvánosság jó és rossz oldalát egyaránt. Mindezekről őszintén beszélgetünk azokkal a gyerekekkel, fiatalokkal, akik meghívnak bennünket az iskolájukba.

A személyes példánkon keresztül igyekszünk tanácsokat adni nekik, hogyan kezeljék a nehézségeket, a csúfolást vagy a kiközösítést. Az a célunk, hogy a hátrányos helyzetű, vagy az osztályközösség perifériáján lévő iskolásoknak megmutassuk, sem a származás, sem a szegénység nem lehet gátja annak, hogy érvényesüljenek– mondta akkor Tóth Gabi.

 

Az énekesnő azóta is folyamatosan járja az iskolákat, szerdán az Instagram sztorijában számolt be arról, hogy egy Nógrád vármegyei iskolában, Karancslapujtőn tartott előadást a fiataloknak Pápai Jocival.

kiemelt kép: TV2

Tóth Gabi Krausz Gáborról: “Már nem csak a szexi pasit látom benne…”

Leave a Reply

%d