Peter Srámek miatt ismét kiakadt a Király fia! “Ez már kicsit több a soknál!” – mondja Zámbó Krisztián

Peter Srámek koncertezett az Egyesült Államokban, ami a Királynak sohasem sikerült. A tortára a hab az volt, amikor egy limuzinnal várták az énekest, amelyben a fejére tették a koronát. Így lett Amerikában király a szlovák-magyar énekes, Peter Srámek. Ez azonban nem mindenkinek tetszik.

Az egész történetről a Bors munkatársa kérdezte meg Zámbó Krisztiánt, aki nem tartotta magában a véleményét.

A Jimmy rajongók imádják Zámbó Krisztiánt! “A te hangod hasonlít leginkább a király hangjára” | NapiBulvár

“Azt gondolom, ez már kicsit több a soknál! Nem hinném, hogy ez lenne a tiszteletteljes viselkedés, hogy felteszi a koronát a fejére. Sokan megfeledkeznek, hogy mennyit is dolgozott ezért apám. Őszintén nem akarok többet ezzel a témával foglalkozni, mert túlment egy határon. Nekem ez ennyi volt!”

-mondta Jimmy elsőszülött fia, aki sokadik összetűzésébe került Srámekkel. Elárulta, hogy soha nem voltak rosszban a fiatal énekessel, de igazán jónak sem mondható a viszonyuk.

Már nagyon régóta ismerem, mert a Jimmy emlékkoncerteken akart fellépni és a családom egyengette az útját, segítettünk neki sok mindenben. Egyébként én egy nagyon tehetséges énekesnek tartom őt…

-tette hozzá Krisztián.

Nem az első összetűzése ez Krisztiánnak Srámekkel (Fotó: TV2)
Zámbó Marietta a színpadon mondta el véleményét

Az idei Zámbó Jimmy Emlékkoncerten Marietta a színpadon mondta el, miért nem szerepelt a meghívottak között Peter Srámek.

“Semmi bajom sincs vele, de azt a koronát nem bírom elviselni ott, a feje fölött. Még öcsém sem tette magára a koronát! A közönség nevezte Királynak!”

-mondta a Király nővére.

Zámbó Marietta nem szívlali Srámek koronázását (Fotó: TV2)

kiemelt kép: YouTube

Zámbó Krisztiánra rázúdult a népharag! “Nem gondoltam, hogy ilyen vagy, ez most csalódás számomra!”

Leave a Reply

%d