Tatár Csilla órákig zokogott Galambos Lajos miatt!

Ahhoz, hogy Tatár Csilla elérje jelenlegi sikereit, rengeteg kemény munkát kellett befektetnie. Sokakhoz hasonlóan neki is az alapoktól kellett kezdenie, és útközben számos nehéz helyzettel kellett megküzdenie. Mára Magyarország egyik legelismertebb műsorvezetője lett.

A műsorvezető nemrég D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal vímű műsorának vendége volt, ahol Galambos Lajcsival való kapcsolatáról beszélt. Eddig ezt talán senki nem tudta, de Tatár Csilla és Galambos Lajcsi munkakapcsolatban állt a Dáridónál, Csillát azonban váratlanul kirúgták…

Bármelyik pillanatban eldőlhet Lagzi Lajcsi sorsa! Kiengedik a sztárt?

“Lagzi Lajcsi roadshow-jában dolgoztam először, (…) mentem a riporterek mellett úgynevezett Vox Popokat, interjúkat csinálni. (…) Nagyon jó volt, aztán onnan elküldtek” 

– idézte a Blikk Tatár Csillát, aki azt is elárulta, hogy a valódi ok nagyon kemény volt. Galambos egyik embere felkereste őt és ezt mondta neki:

Túl szép vagy, elvonod az operatőr figyelmét a munkájáról

Csilla érthető okokból nagyon nehezen fogadta el ezt a kritikát, mivel az nem a munkája minőségével volt összefüggésben. Azt is hozzátette, hogy az eset után a klotyóban sírt…

Egyre rosszabb állapotban van Galambos Lajcsi! Várja a másodfokú döntést a halasztásról a zenész

kiemelt kép: RTL

Leave a Reply

%d bloggers like this: