Molnár Anikó nagyobb cicikkel kedveskedik a rajongóinak! “Ha már lúd, legyen kövér!”

Molnár Anikó óriási sikert aratott erotikus tartalmaival, mióta feliratkozott az OnlyFans-re, ahol saját követőivel osztja meg tartalmait. Az önbizalma is megnőtt, és most újabb lépést tett előre.

Anikó évekig küzdött a súlyával, mígnem az egyik orvosa végül felfedezte, hogy inzulinrezisztenciában szenved. A diagnózis felállítása után megkezdhette a gyógyulási folyamatot, és végül összesen 27 kilótól szabadult meg. Ez a drámai fogyás nagyon megterhelte a bőrét, mivel az egy bizonyos ponton túl nem tudott megnyúlni vagy visszahúzódni. Ráadásul a bőrrostjai meglazultak, ami miatt a mellei megereszkedtek és szépészeti műtétre volt szüksége.

Hoppá! Annie Miller néven vetkőzik a neten Molnár Anikó

Az elmúlt négy évben a szőkeség a fogyás és a hízás ciklusán ment keresztül, aminek következtében a mellei ismét megereszkedtek. Ahhoz, hogy visszaállítsa eredeti formájukat, új implantátumra van szüksége.

„A régit négy évvel ezelőtt kaptam, de azóta sajnos volt egy jó tíz kilónyi hízás-fogyásom, ami sajnos a bőrömet megviseli”

– mondta a Ripost megkeresésére Molnár Anikó.

„Ráadásul a legutóbbi beavatkozásnál felvarrás is történt, hegek keletkeztek, úgyhogy most pont ráfér már egy kis esztétikai tunning. Nagyobb implantátumot tervezek, ha már lúd, legyen kövér! Úgy gondoltam, hadd járjak kicsit a fiúk kedvében!”

-jelentette ki határozottan a híresség.

Az új cicikkel a fiúk kedvében jár a híresség (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: RTL

Szexi dekoltázst villantott Járai Kíra, ezt imádja a net népe! – fotóval

Leave a Reply

%d bloggers like this: