Kulcsár Edina őszinte vallomása: “A boldogságot nem mindig adják ezüsttálcán…”

Kulcsár Edina hosszabb posztot töltött fel a közösségi oldalára, amelyben megosztotta kislánya pici lábait is egy fotón. A szívhez szóló írásában elárulta, hogy szerelmük révbe ért és mindketten hihetetlenül boldogok – írta a Reflektoronline.

A szépségkirálynő részletezte a szerelmével mögöttük álló időszak történéseit, majd leírta azt is, hogy ámbár csodálatos hetek-hónapok állnak mögöttük, mindez nem volt megpróbáltatásoktól mentes.

„A mindent elsöprő szerelmünk gyümölcse! 16 hónapja alkotunk egy párt G.w.M-mel. Ebből 9 hónapig várandós voltam. 5 hónapja kérte meg a kezem és 3 hónapja, hogy feleségül vett. 1 hónapja van egy csodálatos kutyusunk, 2 hete pedig megszületett a kislányunk, akiért teljesen oda meg vissza vagyunk. Elég intenzív időszak áll mögöttünk, ami egy kicsit sem volt zökkenőmentes, még kívülről sem, nemhogy nekünk, de minden nehézséget megért. A boldogságot nem mindig adják ezüsttálcán. Bizony ezért is kőkeményen meg kell küzdeni, ahogy az életben mindenért, ráadásul soha nem lehet hátradőlni. Ha szeretjük mindazt, amink van, akkor hálásnak kell lennünk és tenni is kell azért, hogy a boldogságunk fenntartsuk”

-írta Edina.

A FOTÓT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!
Kulcsár Edina és G.w.M. életük legszebb időszakát élik (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: Instagram

Leave a Reply

%d bloggers like this: