Dolly házánál döbbenetes dolgot talált a rendőrség! Az énekesnő megszólalt…

Dolly  megdöbbenéssel állt a felvázolt tények előtt, amikor a rendőrség házkutatást tartott nála. Mint kiderült, hogy menedzsere kutyaszaporító, aki szörnyű körülmények között tart és szaporít kutyákat – írta a Bors.

Állatvédők és rendőrök ütöttek rajta a gyöngyösi “Dolly Roll kennelen” és annak 75 éves tulajdonosán, aki egyben Dolly menedzsere is. A gyöngyösma.hu beszámolója szerint a rendőrök Dolly házát is átkutatták, miután egy fotón maga az énekesnő látható a szapoírtótelepen, ahonnan kilenc kutyát vitt magával.

A hatóságok és az állatvédők fel is számolták a szaporítótelepet, ahonnan 50 állatot mentettek ki, amelyek szó szerint a saját ürülékükben éltek. A szörnyű körülményekről készült felvételek megtekintéséhez kattintson ide.

Dolly hivatalos közleményben reagált (Fotó: Tv2)

A lap megkereste Dollyt, aki egy hivatalos közleményben reagált a történtekre:

“A tegnapi napon megdöbbenéssel és mélységes felháborodással szembesültem arról, hogy az egyik kollegám álltatartási botrányba keveredett. Amikor ez esetről értesültem azonnal a helyszínre siettem, hogy tájékozódjak és próbáljak segíteni. Így sikerült kilenc kutyát elhoznom a helyszínről. Ők nálam vannak megfelelő körülmények között, melyet a mai napon a hatóság ellenőrzött is. Tegnap, a helyszínen fogadott látvány és körülmények számomra is elfogadhatatlanok és elítélendőek. Az érintett kollégával pár éve vagyok munkakapcsolatban. Tudtam arról, hogy állatokkal, elmondása szerint állatvédelemmel foglalkozik, de fogalmam sem volt a körülményekről, arról, hogy ezt ilyen módon teszi. Mint állatszerető és állatvédő ember, magam is elhatárolódok ettől, sőt a magam módján és lehetőségeihez képest igyekszem segíteni. Ezúton felkérem a zenésztársadalmat, zenész kollégákat, hogy akinek lehetősége van rá, fogadjon be, akár ideiglenesen is egy – egy kutyát, megkönnyítve helyzetüket és segítve nekik. Természetesen megteszem a szükséges lépéseket és a volt munkatárssal kapcsolatunk ezek után nem folytatódhat”

-írta az énekesnő a közleményében.

Dolly megdöbbent azon, hogy menedzsere kutyaszíporító (Fotó: TV2)

kiemelt kép: MTVA

Leave a Reply

%d