Fekete Dávid: “Örülök, hogy visszanyertem az emberek pozitív megítélését”

Fekete Dávid ügye még folyamatban van, az énekes ellen 322 millió forintos csalás miatt emeltek vádat. Fekete Dávidot 14 hónapos előzetes letartóztatás után házi őrizetbe helyezték. Együttműködő a bírósági tárgyalásokon, és továbbra is fenntartja ártatlanságát. Nemrégiben lehetőséget kapott arra, hogy dolgozzon és folytassa zenei karrierjét – írta meg a Bors.

Az énekes eddig csendben volt, de most kivételt tett és megnyílt érzéseiről, a családi életéről és jövőbeli terveiről beszélt a lapnak, bepillantást engedve az életébe. Beszélt érzelmeiről, családjáról és arról, hogy mit tervez a jövőre nézve. 

Örülök, hogy visszanyertem az emberek pozitív megítélését. Természetesen mindent megteszek annak érdekében, hogy ezt a bizalmat megtartsam és megháláljam. A legfontosabbak még mindig a fiaim, csodálatos érzés, hogy apa lehetek és a két picit magamhoz ölelhetem. Hálás vagyok azért a rengeteg időért, amit velük tölthetek” – kezdte a lapnak az énekes.

Az énekes visszatérni készül a zenei pályára (Fotó: Instagram)

Nagyon megtisztelő ez az érdeklődés irántam. Hálás vagyok a rajongóimnak is, hogy kitartottak mellettem. Igyekszem viszonozni a közönségem felé is ezt a temérdek biztatást és szeretetet. Visszaadni azt, amit én is kapok”

– fogalmazott, majd hozzátette:

“Mint azt korábban is említettük, jelenleg stúdiófelvétel alatt van az egyik új számom, és remélhetőleg nyártól már tudok személyesen is találkozni a közönséggel. Új dalokkal és videoklipekkel készülök a közeljövő kihívásaira.”

Nyáron már találkozna a közönségével (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: TV2

Leave a Reply

%d bloggers like this: