Egyik barátja árulta el: Újra szerelmes Marics Peti! Mutatjuk a szíve választottját – fotók

Egy kollégája és egy nagyon közeli ismerőse, talán inkább bartája mesélt a Borsnak arról, hogy Marics Peti már nem szingli, az énekes újra megtalálta a párját egy csinos színésznő, Kovács Gyopár személyében.

Marics Petit, a Valmar sztárénekesét legutóbb Kovács Gyopár színésznővel hozták össze, miután kiderült, hogy ő lesz a menyasszony a sikerduó új klipjében. Marics korábbi kapcsolata Tóth Andival finoman szólva sem sikerült a legjobban, de úgy tűnik, hogy ezen gyorsan sikerült továbblépnie, hiszen hozzá közel álló források megerősítették, hogy közelebb kerültek egymáshoz Gyopárral.

A közeli ismerős elmondása szerint Gyopár és Peti nagyon sok időt töltenek együtt, többen már azt is jelnek vették, hogy az énekes elment a színésznő egyik előadására. Aztán jött egy születésnap…

“Egy közös ismerősünk szülinapjára elhozta Petit is. Nagyon jól érezték magukat együtt, nekem úgy tűnt, nagyon szerelmesek…”

– súgta meg a neve elhallgatását kérő  barát.

A fiatalok még nem vállalták fel a szerelmüket, igaz ez Marics Peti esetében Tóth Andival sem volt másként. A Bors megkereste a fiatal színésznőt, akinek a sajtósa azt mondta, hogy magánéleti témában nem kívánnak nyilatkozni.

kiemelt kép: YouTube

Leave a Reply

%d bloggers like this: