Tóth Andit visszavonulása után is zenei díjra jelölték! “Ezzel már valamit elértem…”

Tóth Andi annak ellenére, hogy többszázezres követőtábora van, a rajongói imádják a mai napig, mégis visszavonult márciusban. Az énekesnő egy fél órás videóban mondta el az okokat, ami miatt hátat fordít a színpadnak. Ámbár koncerteket nem vállal, mégis közel marad a zenéhez, az egyik barátjával alapított kiadót és menedzsmentet igazgatja a civil életében.
Az énekesnő márciusban visszavonult (Fotó: 24.hu)

Tóth Andi a visszavonulás ellenére is mindig énekesnőnek fogja magát tartani és nagyon boldog, ha mások is így vélekednek róla. Nos,m úgy tűnik erről a legtöbben -tesszük hozzá, szerintünk egyébként teljes joggal- így vélekednek, hiszen Andit idén jelölték a Joy Social Media Awards-ra, méghozzá a #hallgasshazait kategóriában. A fiatal művésznőt láthatóan meghatotta a gesztus, hiszen háláját az Instagram-sztorijában fejezte ki, amely 24 órán keresztül volt elérhető.

Talán furcsállják majd sokan, hogy egy visszavonult énekesnőt miért jelölnek díjra. Nekem kimondhatatlanul jól esik és hálás vagyok ezért. Mindegy, mibe kezdek a jövőben, én mindig énekesnek fogom magam tartani, és büszke vagyok arra, ha mások is így emlékeznek rám majd. Ezzel már valamit elértem

– írta ki közösségi oldalára Andi.

kiemelt kép: TV2

Leave a Reply

%d