Schobert Lara jelenleg nem a szerelemre koncentrál: “Élem a kis szingli életem…”

Schobert Lara kérdezz-felelek játékot játszott a rajongóival, akik könnyed, helyenként pedig komoly és meglepő kérdéseket tettek fel kedvencüknek. A fiatal híresség mindenre őszintén válaszolt és nem tért ki a válaszadás alól a húsbavágó kérdések esetében sem.

Schobert Lara nem szokott a magánéletéről beszélni, ritkán posztol a közösségi oldalaira. Nemrég azonban kivételt tett, és részleteket osztott meg a szerelmi életéről. A fiatal lány eltökélt szándéka, hogy édesanyja nyomdokaiba lépjen, és átvegye tőle az edzői szerepet, ezért egyszerre több dologra is koncentrál. Most azonban szakított egy kis időt követőinek és korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában elárulta, van-e jelenleg barátja.

“Nem, nincsen. Élem a kis szingli életem. Én mindig abban hiszek, hogy ez hirtelen, váratlanul csöppen be az ember életébe. Szerintem annál jobb, minél váratlanabb. Korábban nagyon kapcsolatfüggő voltam. Nagyon szeretem, ha van egy társam mellettem, akire bármikor számíthatok, de megtanultam egyedül is boldog lenni”

-írta Lara.

kiemelt kép: Facebook

Leave a Reply

%d