Ifj. Schobert Norbi táplálkozási tippeket ad! Ő lesz az új fitneszkirály?

Schobert Norbi cége, a Norbi Update 40 milliós büntetést kapott a Gazdasági Versenyhivataltól. A fitneszgurut mindez nagyon nagyon megviselte, talán ez volt az utolsó csepp a pohárban. Családja állandó célpont, ő maga és felesége Rubint Réka a mai napig támadások áldozata az egyik Facebookos csoportban. Norbi úgy érzi, eljött az ideje, hogy változtasson életén. – írta a Reflektoronline.

Több mint három évtizede  alkotta meg Norbi az Update termékeket, amelyek országszerte ismertek lettek még azok számára is, akik még soha nem próbálták őket. Küldetése az volt, hogy megoldásokat kínáljon azoknak, akik szeretnének leadni néhány kilót és azoknak, akik a túlsúly okozta egészségügyi problémákkal küzdenek. Ennyi év után azonban a fitneszguru úgy döntött, hogy feladja életművét, mivel úgy érzi, hogy a büntetés után már nincs mit tennie.

“Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszerem.”

-mondta a fitneszguru, akinek idősebbik fia, Ifjabb Schobert Norbert most életmód és edzéstippeket ad az érdeklődőknek.

Fotó: Tv2

Annak idején édesapja is így kezdte a pályát…

“Hamarosan érkezik egy közös videó @debreczenidora – val! A @nutriversum_official közreműködésével!❤️ Edzés, nyújtás, táplálkozási tippekkel érkezünk. Legyetek résen!😌❤️”

-írta a közösségi oldalán a fitneszherceg. Vajon átveszi édesapja helyét?

kiemelt kép: Instagram

Leave a Reply

%d bloggers like this: