Rubint Réka nyilvánosan üzent Schobert Norbinak!

Rubint Réka sem hagyta szó nélkül férje cégének 40 milliós büntetését. Amint az ismert, szombaton hozta nyilvánosságra a Gazdasági Versenyhivatal, hogy a fitneszguru cégét egy éven keresztül vizsgálta és számos aggályos megállapítást tettek, amelynek következményeképpen kiszabták a gigabírságot.

Schobert Norbi azóta bejelentette, hogy visszavonul, mert elege van a támadásokból, valamint abból, hogy családja is folyamatos céltáblája a rosszindulatú embereknek.

“Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszerem.”

-nyilatkozta a Blikknek Norbi.

Rubint Réka a közösségi oldalán reagált a hírre és bátorította férjét. Leírta, hogy 20 év alatt rengeteg ember kapott erőt és hitet Norbitól. Kiemelte, hogy amit a fitneszguru megálmodott, most mindenki azt támadja, egyúttal pedig utánozni próbálja. Arra bíztatja férjét, hogy találjon ki valami mást, amit szintén utánozhatnak a negatív emberek.

“Találj ki valami mást KICSI, hogy legyen mit utánozni!”

-üzente férjének a fitneszkirálynő.

kiemelt kép: RTL

Leave a Reply

%d bloggers like this: