G.w.M elásta a csatabárdot? Ezt mondta Azahriah-ról…

A legújabb “Single állapot” című dalának videoklipje apropójából adott exkluzív interjút Varga Márk, azaz G.w.M az Indexnek, ahol az apaszerepről, a munkásságáról, a múltjáról, de a jelenrőlk és jövőről is beszélt. Természetesen nem kerülte ki a válaszadást az Azariah-val fennálló konfliktushelyzettel kapcsolatos kérdéseknél sem.
G.w.M várja kislánya, Amara érkezsését (Fotó: Instagram)

G.w.M alig várja, hogy ismét apa lehessen és azt is bevallotta a portálnak, hogy szeretne pelenkázni, fürdetni és minden apró feladatban részt venni.

“Mindig törekedtem arra, hogy jó apa legyek, de az utóbbi időben rájöttem, hogy bennem rejtőzik egy anyuka is. Kiderült, hogy tök jól tudok fürdetni, a pelust is ki tudom cserélni, és nagyon szeretek minőségi időt tölteni a gyerekeimmel.”

-mondta a rapcsászár, aki bővebben is kifejtette, mit is jelent számára a minőségi idő a gyermekeivel.

Fotó: Instagram

“Mindent, a bújócskától a fogócskán át a puzzle-ig. A lányom nagyon legós lett. Vettem neki egy Jégvarázs-várat a születésnapjára vagy karácsonyra, nem tudom most pontosan, és nagyon melós dolog összerakni egy mesevárat azokból a kis, háromcentis kockákból. Szóval minőségi az idő, amit együtt töltünk, örökre beég, és szerintem az életben ez a legcsodálatosabb dolog.”

-vallja Márk, aki mostanában a tőle megszokott bulikat szétrobbantó slágerek mellett szelídebb dallamokat is ír. A portál arra kérdezett rá, hogy ennek oka-e az, hogy most boldog.

“Az én kis zenei palettám nagyon széles körű. Elfér rajta minden, a lassú, romantikus daloktól odáig, hogy szétszedem a partit. Valós, életszerű dolgokról is szoktam beszélni, olyanokról, amiről más nem feltétlenül. Nem tudom magam bekategorizálni sehova, és szerintem mindenki talál olyan dalt a palettámon, amire azt mondja, hogy az jó. A legújabbra főleg.”

A rapper többször szólalkozott össze, sokszor nem minősíthető hangnemben a nyilvánosság előtt Azahriah-val. G.w.M azt mondja, ezeket akkor komolyan gondolta, de mára már a család fontosabb neki, mintsemhogy komolyan vegyen ilyesfajta vitákat.

“A karrierem elején nagyon komolynak éreztem ezeket, volt is rá példa, hogy tényleg beleálltam. A jelenlegi helyzetben, ebben a világban, amiben élünk, már én sem gondolom annyira komolynak. Amikor felnő az ember, már elengedi ezeket a beefeléseket, mert ott a család és a zene.”

-mondta, majs a népszerű popsztárral kapcsolatban hozzátette:

Nyilván nincs közöttünk kibékíthetetlen ellentét, ebben a szakmában a harag könnyen elszáll.

A teljes interjút IDE kattintva lehet elolvasni.

A zenész megtalálta a boldogságot a szépségkirálynő mellett (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: Instagram

Leave a Reply

%d