Pápai Joci sztárnak született! Különleges videóval bizonyította az énekes!

Pápai Joci a napokban különleges videót mutatott a rajongóinak. A népszerű énekes több alkalommal beszélt már arról, hogy nehéz körülmények között nőtt fel és egyetlen nagy álma a színpad volt, illetve a közönség szeretete.
Joci mindig is színpadra vágyott (Fotó: TV2)

Azt gondolnánk, hogy ezt a nagyon vágyott figyelmet először a Megasztárban kapta meg, de ez a most posztolt videó szerint nem így van. Az énekes egész kisgyermekként látható a felvételen, amelyen profikat megszégyenítő gitártudásával és már akkor is különleges énekhangjával került a középpontba.

“Amikor gyerekkoromban megkérdezték ‘Mi az álmom, mit szeretnék, ha felnövök?’ A válaszom egészen más volt, mint a többieké. Nekem nem a szép autó, vagy ház volt a vágyam, hanem egy hatalmas színpad, ahol énekelhetem a saját dalaim, gitározok, előttem pedig a csodálatos közönség, annyi ember, hogy szinte alig látni a végét! 5 éves korom óta arra készültem, aki most vagyok, a családom, barátaim és a kollégáim támogatása óriási erőt adott, hogy valóra váltsam a gyerekkori álmomat!”

-írta a videóhoz Joci.

kiemelt kép: TV2

Leave a Reply

%d bloggers like this: