Kiderült, hogy mit dolgozott Hollandiában Schobert Lara! Ki nem találnád…

Schobert Lara szeretne édesanyja nyomdokaiba lépni. Miután Rubint Réka az elmúlt időszakban túlhajtotta magát, úgy döntött a család, hogy a fitneszkirálynő visszavesz a tempóból.

Lara jelenleg fitneszedzőnek tanul, hogy édesanyja munkáinak jó részét átvehesse. Jelenleg úgy néz ki, hogy ősszel már edzéseket is tarthat, így szépen lassan Schobert Lara lelérheti majd, hogy ő legyen a hazai fitneszkirálynő – írta a Blikk.

Schobert Lara rutinos volt a konyhában is (Fotó: Instagram)

Lara a héten a Hal a tortán adásaiban szerepelt, volt lehetősége fakanalat is ragadni, de ebbe sem tapasztalat nélkül fogott bele. Amikor Lara Hollandiába költözött a volt barátjával, főzött, mosott és takarított. amíg a férfi tanult.

“Élveztem, hogy amíg a volt párom dolgozott vagy iskolában volt, addig én otthon lehettem, s a tanulás mellett főztem, mostam, takarítottam. Utólag örülök, hogy mertem önállósodni és leválni a szüleimről. Ezt a részét annyira élveztem, hogy ha mindez nem külföldön történik, valószínűleg a szakítás után nem a régi gyerekszobámba költözöm, hanem maradok az új lakásban. Ugyanakkor jólesik, hogy annak ellenére, hogy anyukámék nagyon féltettek, iszonyú büszkék rám, hogy képes voltam helytállni, és ezt el is mondják. A szeretetük, a biztatásuk nagyon sokat jelent.”

– nyilatkozta a Best Magazinnak Lara, aki mihamarabb saját életet kezdene és elköltözne a szülői házból.

“Ma egy cél hajt, és ez mindennél nagyobb motiváló erő: minél hamarabb elvégzem az iskolát és önálló órákat tartok, annál hamarabb új életet kezdhetek. A következő cél, hogy elköltözzek a szüleimtől.”

-mondta Schobert Lara.

Schobert Lara elköltözne a szüleitől (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Ő lesz Tóth Andi utódja? Az énekesnő külsőre és stílusában is tiszta Tóth Andi! – fotóval

Leave a Reply

%d bloggers like this: