Fonogram – díjátadó: Peter Srámek hatalmas elismerést kapott!

Peter Srámek is jelölt volt a Fonogram-díjra az RTL nagysikerű sorozatának “A Király”-nak dalaiból megjelent albummal. Illusztris társaságban versenyzett, komoly nevek szerepeltek a jelöltek között, ám Jimmy méltó utódja végül megkapta az egykori Arany Zsiráf, mára Fonogramnak átnevezett díjat.

Bereczki Zoltán, a Fool Moon, Irigy Hónaljmirigy és Gájer Bálint – csak néhány név, akikkel egy kategóriában jelölték Peter Srámeket a Fonogram – díjra. Az énekes végül az “Év hazai kortárs szórakoztató zenei albuma vagy hangfelvétele” kategóriában győzött.

Az énekes a közösségi oldalán mondott köszönetet.

“A boldogságom leírhatatlan! Különösen azért is megtisztelő, mert a közönség szeretete mellett egy nagyon komoly mezőnyben most a szakmai zsűri is nekem adta szavazatát. A díj nem csak nekem jár, ezért hadd soroljam fel, akik nélkül nem örülhetnék most: mindenek előtt Zámbó Jimmy, hiszen a létezése nélkül ez nem lenne, a dalok szerzőinek: Csicsák Norbi, Joós Pisti, Moldvai Márk, Császár Előd, a film alkotóinak: Kovács Dani, Zomborácz Virág, Bodzsár István, Hermann Pierre. A menedzseremnek: Mehdi Arslan és a Magneoton kiadónak a profi munkáért! Mistral Music és a KoncertBooking irodának is köszönöm szépen 😊Gratulálok a többi díjazottnak is és ígérem, hogy megbecsülöm a bizalmat, amit kaptam!❤️👑❤️🙏🏼❤️👑”

Szívből gratulálunk a díjhoz!

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Botrány! Kitálalt az ismerős: G.w.M és Nagy Melanie perrel fenyegették egymást

Leave a Reply

%d bloggers like this: