Ez vár a börtönben a nagybeteg Galambos Lajosra!

A fogvatartottakra a fogvatartási központ falain belül írott és íratlan szabályok egyaránt vonatkoznak. Egy zenész, különösen egy olyan ismert sztár, mint Galambos Lajcsi számára váratlan veszélyekkel is számolni kell – írta a Bors.

A minap robbant a hír, hogy Galambos Lajcsi titokban bevonult a baracskai börtönbe, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos büntetésének letöltését. A hírességet az egészségi állapota miatt mentőautó szállította a büntetésvégrehajtási intézetbe. A nemzet trombitásának most számos váratlan helyzettel kell szembenéznie és bár már letöltött néhány hónapot a börtön falai között, az új helyzet mégis teljesen ismeretlen lehet számára. Most, hogy a törvény szerint bebörtönözték, meg kell küzdenie a többi rabbal is a börtönhierarchiában való helyéért.

Lajcsinak nem könnyű a helyzete a börtönben (Fotó: Life TV)

A Bors megkérdezett egy szakjogászt, aki elmondta, hogy milyen körülmények között él most Galambos.

“Senkinek nem könnyű. A legjobbat akkor tehetjük, ha próbálunk a legkevesebb feltűnés nélkül megérkezni.

Habár Lajcsi hazánk elsőszámú lakodalmas sztárjaként valószínűsíthetően nem fog tudni elbújni, bizonyos emberekkel neki különösképpen vigyáznia kell!

– kezdte a szakember, aki intelmei között arról is beszélt, hogy a börtön lakói között a legtöbben visszatérő vendégek, azaz otthon érzik magukat. Tőlük különösen óvakodnia kell majd A trombitásnak.

“Ők a kannibálok. Ezek az elemek pszichológiai hadviselést folytatnak, esetenként kérnek egy szívességet, cserébe fizikális védelmet ajánlanak. 

Lajcsi leghamarabb 14 hónap múlva szabadulhat (Fotó: Bors)

Az ismert, több ügyvéddel rendelkező Lajcsit például biztosan bepróbálják majd, a saját boldogulásuk védelmében. Általában nem engedhetik meg maguknak a drága ügyvédeket, és megkörnyékezik az újakat, hogy segítsenek. Ha határozottan lepattintják őket, akkor tovább állnak más “verebet” keresni, de ha egyszer is ad nekik az ember bármit, akkor örökké a nyakára fognak járni a büntetése egész ideje alatt.” – mondta az ügyvéd, aki szerint a példás viselkedés hosszú hónapokkal rövidítheto le Lajcsi büntetését.

Az meghozza a gyümölcsét, ha Lajcsi elkerüli a balhékat, hiszen akár hónapokkal hamarabb is szabadulhat.

-tette hozzá dr. Gerő Tamás.

Galambos Lajcsi megkezdte a börtönbüntetés letöltését (Fotó: Bors)

kiemelt kép: Bors

EZ IS ÉRDEKES!

Csonka András megszólalt a magánéletéről! Elmondta, valójában miért él egyedül

Leave a Reply

%d bloggers like this: