Folytatódik a 322 milliós csalással vádolt megasztáros énekes pere, de elkésett a tárgyalásról!

Április 25-én újra összeült a bíróság, hogy tárgyalja az egykori megasztáros énekes, Fekete Dávid ügyét, akit több százmillió forintos csalással vádolnak. A Blikk szerint Fekete késve érkezett a tárgyalásra, a bíróság és az ügyész már a pulpituson ült, amikor az énekes lihegve belépett a tárgyalóterembe. Az előző tárgyaláson Fekete részletes vallomást tett, amit a védelem azóta bizonyítékokkal egészített ki. A következő négy napban várhatóan Fekete vallomásával kapcsolatos kérdéseket tesznek fel.
Folytatódik a per (Fotó: TV2)

Alig fél óra elteltével Kaposi Gergely, Fekete Dávid ügyvédje szünetet kért. A bíróságra visszatérve kijelentette, hogy védence nem fog válaszolni az ügyész kérdéseire, mivel az ügyészség hozzáállása nem egyezik a védelem által kívántakkal. Felvetette, hogy a helyzet változhat, ha az ügyészség hozzáállása megváltozik.

Fekete Dávid pere 2022 novemberében kezdődött – számolt be róla a Blikk. A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség azt állítja, hogy az énekes csalással mintegy 322 millió forintos kárt okozott, Fekete azonban ártatlannak vallotta magát, és továbbra is eltökélt szándéka, hogy bizonyítsa ártatlanságát. Fekete 2015-ben indította el autókereskedését, ahol az ügyfelek a katalógusban szereplő autók közül választhatták ki a kívánt autót, majd cége licitált rá és importálta külföldről. Fekete szerint az üzlete sikeres volt, sokan keresték fel őket használt autókért. Az egykori megasztárt 2021 májusában letartóztatták, és csalással és más, nagy kárt okozó bűncselekményekkel vádolták meg. Július óta házi őrizetben van, a lábán nyomkövetővel.

Az énekes cége végül bebukott (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: Instagram

Leave a Reply

%d bloggers like this: