A rajongók szerint jót tett a szakítás Tóth Andinak! “Jó látni,hogy visszakaptuk a régi Andit”

Tóth Andi először a visszavonulásával sokkolta a rajongókat, majd a párjával Marics Petivel szakítottak úgy, hogy a Sztárban sztár élő adásaiban már láthatóan nagyon nehezen viselték egymás jelenlétét.

Az énekesnő most a civil életét éli, azonban közel maradt a zenéhez, hiszen az utolsó albumának megjelenése után saját zenei menedzsmentet és kiadót alapított a legjobb barátjával, így fiatal tehetségeket fog segíteni a karrierjük elindításában és koordinálásában.

Az exével kiválasztott házban lakik

Tóth Andi a szakítása után is a Marics Petivel együtt kiválasztott, gyönyörű kerttel és lélegzetelállító kilátással rendelkező házban lakik és a kutyusával, Bailey-vel rendszerint együtt élvezik a tavaszias időjárás minden pillanatát. Az énekesnő Instagram-fiókján posztolt képeket az együtt töltött időről.

A rajongók is látják: boldogabb, mint valaha

Andi az utóbbi időben rengeteg bókot kapott a rajongóitól, sokan mondták, hogy kivirult és boldogabbnak tűnik, mint valaha. A színésznőként is sikeres visszavonult énekesnő fotóját a rajongói százával kommentelték, hogy milyen gyönyörű mostanában. Dicsérték a ragyogó bőrét és a pozitív hozzáállását, emellett örömüket fejezték ki, hogy ilyen boldognak látják.

  • Jó látni,hogy visszakaptuk a régi Andit aki őszintén mosolyog , nem pedig felvág/ elharapja a szavak felét 😅 Ez a kis kedves, aranyos Andi szerep sokkal de sokkal jobban áll neked! ☺️
  • És mosolyogsz ☺️
  • De jó látni mosolyogni🥹❤️
  • Végre, a mosolyod őszintének látszik. Kedves, jó kép.

-írták a rajongók a képhez.

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Istenes Bencét kritizálták a rajongók, ő reagált: “Az, hogy félrészegen tangában p*csöket rajzolunk, hosszú távon már nem elégítene ki engem” – videóval

Leave a Reply

%d bloggers like this: