Napokon belül börtönbe kell vonulnia a nagybeteg Galambos Lajcsinak? Az ismerős kitálalt!

Annak ellenére, hogy Galambos Lajcsinak februárban nem kellett börtönbe vonulnia a halasztása miatt, most a hírek szerint újabb idézést kapott, és hamarosan jelentkeznie kell a börtönben – írta a Ripost.

Galambos Lajost, akit gáz-, áram- és vízlopás, valamint vesztegetéssel vádoltak meg, végül három év hat hónap börtönbüntetésre ítélték jogerősen. Eredetileg február közepén kellett volna megkezdenie büntetését, de egy jogi manőverrel sikerült szabadlábon maradnia, azonban úgy tűnik, hogy ez a haladék hamarosan véget ér. A börtönbüntetésének új időpontja a trombitás egyik barátja szerint gyorsan közeledik, és nincs mód arra, hogy ezt elkerülje.

Elkerülhetetlen a börtön Lajcsi számára (Fotó: Bors)

Galambos Lajcsi hetek óta visszautasítja az interjúkat, és nem válaszol a távoli ismerősök hívásaira, ehelyett inkább csak a legközelebbi családtagjaival kommunikál. Barátai szerint ennek komoly okai vannak, ugyanis Lajcsi már tudja, mikor kell bevonulnia, így a hátralévő szabadidejét a hozzá legközelebb állókkal szeretné tölteni.

Bár a családtagjain kívül senkivel nem osztotta meg az időpontot, egyértelműen közeledik a dátum, hiszen Lajcsi viselkedése megváltozott

-mondta a Ripostnak az egyik barát, aki rálát az ügyre.

“A telefont szinte senkinek sem veszi fel, csak a gyermekeivel és a volt feleségével kommunikál, illetve egy-két régi baráttal, de senki másra nem kíváncsi. Persze, igaza is van, most egy jó darabig nem láthatja majd azokat, akiket a világon a legjobban szeret, ilyenkor az ember tényleg csak arra igyekszik koncentrálni, ami érzelmileg tölti, semmi más nem fontos. “

-tette hozzá az informátor, aki azt is elmondta, hogy Galambos azért nem árulja el a bevonulásának időpontját, mert elkerülné, hogy fotók készüljenek róla.

Lajcsi hamarosan bevonul a börtönbe (Fotó: Smagpictures)

kiemelt kép: Ripost / Máté Krisztián

Leave a Reply

%d