A The Voice lehetséges zsűritagja megmutatta többszázezres cipőjét és méregdrága sapkáját – fotó

Hétfőn robbant a hír, miszerint egy RTL-nél dolgozó bennfentes elárulta, hogy a népszerű popsztár, Manuel is helyet kap a hamarosan induló “The Voice” zsűrijében Király Viktor, Hien és Curtis mellett. Manuelnek eddig sem volt probléma a drága holmik vásárlása, de a műsor után szerzett extra népszerűség és a gázsi csak lendíthet az életmódján. A popsztár most épp a közösségi oldalán mutogatta újonnan szerzett luxuscikkeit, amelyeket az Egyesült Államokban vásárolt több százezer forintért.

Az X-Faktor sztárjának életszínvonala drasztikusan javult a műsor óta, és karrierje is folyamatosan felfelé ível. Rendszerint márkás ruhákban pózol, egzotikus helyekre utazik, de előfordult olyan is, hogy egy 400 ezer forintos pénzesőben is pózolt. Nemrégiben Amerikában járt és ott ki is használta az alkalmat, hogy vásároljon.

Instagram-sztorijában mutatta meg néhány új szerzeményét, köztük egy rózsaszín csontvázmintás cipőt az AMIRI-tól, ami közel 300 ezer forintba került, valamint egy zöld Palm Angels baseball sapkát, ami a FARFETCH szerint körülbelül 62 ezer forintba került.

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Mutatjuk a magyar sztárokat, akik levetkőztek! Itt vannak a fotók

 

Leave a Reply

%d