Szexi dekoltázst villantott Járai Kíra, ezt imádja a net népe! – fotóval

Járai Máté és felesége Kíra nemrég úgy döntöttek, hogy egészséges életmódra váltanak, mert már nem érzik jól magukat a bőrükben, ezért közösen edzenek és izmosodni szeretnének – írta a Blikk.

Kíra keményen meg is dolgozott azért, hogy élete legjobb formájában láttassa magát és ez meghozta a gyümölcsét. Ámbár Kíra ilyen jellegű merész fotósorozatot eddig nem csinált, de most kivételt  tett, és szexi és egyedi stílusban pózolt a kamerának. Elegáns nadrágkosztümöt viselt blúz nélkül, a dekoltázsát kiemelve. A kalap pedig mindezt markánsabbá tette.

Férje Máté ennyit fűzött hozzá kommentben:

A nejem! Ennyi! Rajongok ezért a sorozatért!

Járai Kíra ízgalmasnak tartja, hogy a férje a fiúkat is szereti

Amikor Járai Máté nemrég arról beszélt, hogy vonzódik a férfiakhoz, a felesége aggódott, hogy az emberek hogyan fogják ezt megítélni, mert szerinte Magyarországon még mindig azt feltételezik, hogy ha valaki az ellenkező nemhez vonzódik, az biztos, hogy látszatházasságban él. A színésznő azonban nyugodtnak érzi magát. Erről Lakatos Levente poadcast-jében beszélt a színésznő.

“Téged ez egyáltalán, soha nem zavart, hogy Máté a férfiakhoz is vonzódik?” – kérdezett bele Levente, mire Kíra azt felelte:

” (…)Ez engem izgatott mindig. És már látom a szalagcímeket…” 

– nevette el magát, majd kifejtette, hogy képmutató, ha valaki ezt undorítónak találja, mivel a nőket ugyanúgy érdekelheti két férfi együttléte, mint a férfiakat a lányok csókolózását bemutató felnőttfilmek.

MÉG TÖBB HÍR JÁRAI KÍRÁRÓL IDE KATTTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Liptai Claudia csak kellő alkoholmennyiséggel vállalta a meztelen fotózást egy kubai csődörrel! – videóval

Leave a Reply

%d bloggers like this: