Nagy az öröm! Idén ismét a külhoni magyaroknak koncertezik Tóth Gabi

Nagyban készül az idei erdélyi turnéjára Tóth Gabi.

Az énekesnő az közösségi oldalán osztotta mega a nagyszerű hírt a rajongókkal, akiknek a segítségét is kérte, ugyanis a helyszínek még nincsenek lekötve.

“Már gőzerővel tervezzük az erdélyi turnénkat, és azt már elárulhatom, hogy idén új helyszíneken is találkozhatunk! Nyugodtan jöhetnek kommentben a települések, ahova mindenképp szeretnétek, hogy ellátogassunk majd”

-írta az énekesnő, aki a reakciókat mérlegelve fogja a turné helyszíneit kiválasztani.

Az erdélyi turné egyébként Gabi nagy álma volt idén is, ez kérte a Jézuskától Karácsonykor. Akkor ezt mondta az énekesnő:

Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét ismét Erdélyországban, amire nagyon vágyom. Nyilván ezek a szakmai vágyaim, aminek örülnék, hogyha összejönnének. Globálisan, ha az országot nézem, és az emberekben gondolkodom, akkor békét, áldást és szeretetet hozzon el az embereknek, mert azt gondolom, hogy olyan éveken vagyunk túl, amikor kijár nekünk az, hogy mindenkinek ott legyen a szívében az otthon melege érzés.

-mondta tavaly az ünnepek előtt és most a kívánsága valóra vált, hamarosan elkezdődik a turné szervezése és az énekesnő ismét fellép a külhoni magyarok előtt.

Gabi ismét fellép Erdélyben (Fotó: TV2)

kiemelt kép: 24.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Bevallotta: Csuti másfél évvel a Kulcsár Edinával való szakítása után is pszichológushoz jár!

Leave a Reply

%d bloggers like this: