Előkerült Alekosz szeretője! Nem tudja ki az, akivel szerelme elutazott… “Fogalmam sincs, ki ez a szőke nő”

Alekosz állítólagos szeretője váratlanul előkerült! Nem tudta, hogy a görög hősnek más szeretője is van, azt hitte, hogy együtt utaznak az Ázsia Expressz forgatására- írta a Blikk.

Nagy Alekosz mindig is vonzódott a nőkhöz. A görög hős a Való Világban való első megjelenésétől kezdve kinyilvánította csodálatát a szebbik nem iránt és ez az érzés arra késztette, hogy a villa összes hölgyét üldözze szerelmével. Az azóta eltelt 13 év alatt számtalan nővel összehozták, több komoly kapcsolata is volt, sőt, jelenlegi párját el is jegyezte.

Most azonban úgy tűnik, Alekosz nem az a típus, aki egy nő mellett állapodik meg. Az Ázsia Expressz útja előtt többször is azt állította, hogy több szeretője van, a műsorban pedig egy szőkeséggel, Rékával utazott el. Úgy tűnik, hogy a valóságshow-sztárnak sikerült újabb nőt vagy nőket az ágyába csalogatnia a szereplés lehetőségével, ugyanis Alekosz egykori állítólagos kedvese megkereste a Blikket és elárulta, hogy néhány hete még úgy tudta, Alekosz vele utazik a műsorba.

Pár hónappal ezelőtt egy társkeresőn ismerkedtünk meg. Miután elárultam neki, hogy szabadidőmben írással foglalkozom rendkívüli módon kezdett érdeklődni irántam. Rengeteget beszélgettünk, mindent elmesélt a szórakoztatóiparban töltött éveiről és felvetettem neki, hogy írjunk róla és a kalandjairól egy könyvet” – mondta a Blikknek a neve elhallgatását kérő hölgy.

“Találkozgatni kezdtünk és egyre jobban megkedveltem, tényleg szerettem őt. Összekötött minket a közös cél és azt mondta, mi ketten összetartozunk. Miközben az érdi házának padlóján, egymás mellett fekve készítettük a jegyzeteimet megkért, hogy menjek vele az Ázsia Expresszbe, majd azt mondta, így legalább lesz egy közös fejezetünk az Alekosz könyvben.”

A közös kaland azonban végül elmaradt, Alekosz ugyanis a Facebook-oldalán is rendszeresen feltűnő Rékával utazott el a Mexikói forgatásra, erről azonban állítólagos szeretője szerint elfelejtett szólni.

“Fogalmam sincs, ki ez a nő, azt sem tudtam, hogy rajtam kívül Aleknak van más!

Gondoltam, hogy ez a kapcsolat nem hivatalos, de erre azt hiszem senki nem tud felkészülni. Az interneten láttam meg, hogy elutazott nélkülem. Gondolom mondanom sem kell, hogy köztünk mindennek vége, a készülő könyvet pedig elfelejtheti! Ezt már nem akartam magamban tartani” – mondta Alekosz állítólagos kedvese.

Alekosz több vasat is tart a tűzben? (Fotó: Life Tv)
MÉG TÖBB HÍR ALEKOSZRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Story Magazin

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Felbukkant egy titokzatos nő, aki azt állítja, hogy ő Berki Mazsi új szerelmének a párja!

Leave a Reply

%d bloggers like this: