Mire készül Zalatnay Sarolta és G.w.M? Most lerántották a leplet a titokról!

A legendás díva Zalatnay Cini és az egyik legsikeresebb hazai rapper, G.w.M lerántotta a leplet az eddig titkolt közös terveikről.

Mert bizony hiába a több évtizedes korkkülönbség, a két zenész megtalálta a közös hangot és nagy robbanásra készülnek közösen. A rapcsászár és a táncdalfesztiválok királynője a Hal a tortán forgatásán ismerkedtek meg közelebbről.

“Az a helyzet, hogy Márkkal a Hal a tortán forgatása óta kapcsolatban maradtunk és régóta beszélünk már arról, hogy valamit össze kéne hoznunk zeneileg. Nagyon hiszek a megújított örökzöldekben, különösen mióta DR BRS-sel összeraktuk a “Várlak még” feldolgozását, ami hét hónap alatt majdnem három és fél millió letöltést ért el. 

Márk hónapok óta mondogatja, hogy több hasonló zenei csemegére lenne szükség és most elkezdtük a közös munkát.

Egyelőre nem áruljuk el, melyik dalokhoz nyúltunk hozzá, de annyit azért mondhatok, hogy iszonyat jó kis nóták vannak születőben – árulta el a Borsnak Zalatnay Sarolta, akitől G.w.M vette át a szót.

“Azt már a kajás műsor forgatásánál sem titkoltam, hogy nagyon szeretem Cini dalait.

Bár nem azokon nőttem fel, de tény, hogy otthon gyakran szóltak a slágerei. Naná, hogy a legtöbbet én is kívülről fújom. Cini ráadásul hatalmas forma, aki nagyon nyitott az újra és az is tény, hogy a slágerei megérdemlik, hogy a fiatalok is imádják őket. Nos, azon dolgozunk, hogy ez így legyen “– magyarázta a rapper,

MÉG TÖBB HÍR ZALATNAY CINIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Kulcsár Edina arcmaszkot tett a pocakjára: “Nem lehet elég korán kezdeni a tudatos arcápolást!”

Leave a Reply

%d bloggers like this: