Lakatos Márk páros lábbal szállt bele Nacsa Olivérbe! – videóval

Lakatos Márk, stylist-influencer a TikTokon osztotta meg véleményét Nacsa Olivér rendkívül vitatott ügyéről.

Mint ismert, Nacsa Pottyondy Edina kapcsán kijelentette, hogy “a humor nem női műfaj”, amire a nő egy videóban reagált, gyávának nevezve őt. Nacsa nem sokkal ezek után bocsánatot kért.

A helyzetből azonban mégis hamar nyílt paródia lett.

Lakatos Márk is beszállt a buliba és azzal kezdte beszédét, hogy úgy hallotta, Nacsa Olivér “az nagyon okos”, hogy ilyen szexista kijelentéseket tesz a humorról, arról, hogy kinek áll jól és kinek nem. Majd megkérdezte Nacsától, hogy miért van az, hogy Pottyondy Edina a nézetei ellenére megveri őt a nézettségben.

“Na most én megkérdeznélek téged, drága Nacsa Olivér, hogy ha ez így van 2023-ban, még mindig ez jut eszedbe, hogy ilyen szexista módon beszéljél a humorról, hogy kinek áll jól meg kinek nem, akkor miért van az, hogy a drága Pottyondy Edina téged úgy megver, mint Szent Pál az oláhokat és a kanyarban nem vagy a nézettségeddel?”

– vetette fel az ellentmondást Lakatos Márk.

“Akkor ez mit jelent, hogy a Pottyondy Edina a nagyfarkú pali, te meg igazából a gádzsi vagy? Vagy hogy van ez Oli úr? “

-mondja videójában Lakatos.

@lakatosmarkstyle

Nevetséges! De nem vicces 😎 #csilagszóró #nembírtokvelem #nacsaolivér #potyondiedina #nekedbe #nekedbelegyen #magyartiktok #foryourpage #fyp #fy #humor #sexism

♬ eredeti hang – Lakatos Márk

MÉG TÖBB HÍR LAKATOS MÁRKRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Glamour

EZ IS ÉRDEKES!

Majka kimondta a pénzével villogó G.w.M-ről: “Ezt az embertípust soha nem értettem…”

Leave a Reply

%d bloggers like this: