Egy mélyen vallásos lány legcikibb élménye: „A kórházban szedték ki a hátsómba szorult vibrit”

Mélyen vallásos szülők, egy dögös orvos és egy fenékbe szorult vibrátor. Hát, ez az olvasónkkal tényleg megtörtént.

Még az egyetem után is anyámékkal éltem, úgyhogy gondolhatod, mennyire amatőr voltam, ami a szexet illeti. Éppen ezért már egy vibrátor is hatalmas megváltást jelentett.

CSAK ÉN ÉS A VIBRÁTOROM

Nem voltak szexuális kapcsolataim, és maszturbálni is csak a kezemmel szoktam. Éppen ezért fontosnak tűnt az elhatározás, hogy végre beszerzek egy vibrátort. Nem hazudok, 8 órán keresztül válogattam, mire megtaláltam a nagy őt.

Mivel még mindig anyámékkal lakom, így meg kellett várnom, hogy mindenki lefeküdjön aludni, hogy véletlenül se hallhassa senki az élvezeteimet. Mikor végre bevetettem az új játékomat, szinte azonnal elmentem.

Felfedeztem viszont, hogy ha a fenekemhez közel teszem a vibrátort, akkor hihetetlen élményt nyújt, így nem féltem kicsit merészebb lenni, és a hátsó bejáratot izgatni. 

Az anális kaland annyira jól ment, hogy a fenekem lényegében elnyelte a vibrátort. Én persze nem pánikoltam, gondoltam pillanatok alatt kiszedem. Leguggoltam, próbáltam kinyomni, de egyszerűen nem találtam sehol. Akkor már világos volt számomra, hogy ehhez külső segítségre lesz szükségem, és elképzelni nem tudtam, hogy a mélyen vallásos szüleim hogyan fogadnák a hírt.

NINCS MÁS LEHETŐSÉG: INDULNI KELL

Pánikba estem, és legoogleztam, mit tehetnék ilyenkor. Az arcomba nyomták a rengeteg röntgen felvételt az elveszett izzókról, és rémtörténetekről, sebészeti beavatkozásokról. Az egyetlen lehetőségem az volt, hogy minél hamarabb bejussak a kórházba.

Amikor a kocsihoz értem megálltam, és azon gondolkodtam, mi lesz, ha most 20 percig ülni fogok. Még mélyebbre megy a vibrátor? Így hát azt tettem, amit minden önmagát tisztelő 20 éves ember tenne ilyen helyzetben: lefutottam az öt mérföldet a kórházig.

Nem vagyok sportoló, ezért a futás lassú és szenvedéssel teli volt. Szó szerint három órámba telt, és végig sírtam. Nem mellesleg, végig azt hittem, hogy kakilnom kell, de nem tudok. Borzasztó! Amikor végre megérkeztem, jött egy nővér,  és azonnal bekísért. Bevitt egy privát szobába, és feltett egy csomó kérdést: Mekkora a vibrátor? Mióta van bennem? Éreztem valami fájdalmat?

ÚJABB ORGAZMUS

Néhány perccel később, az életemben valaha látott öt legdögösebb férfi egyike belépett, és elmondta, hogy ő lesz az orvosom. Megkért, hogy tegyem fel a lábamat, és hozzáért a fenekemhez az extra hideg kezével.

Mikor egyértelműen rájött a helyzetre, és elkönyvelte, hogy az anális kalandok rajongója vagyok, elkezdte a folyamatot. A keze nagyon hideg volt, a kenőcs pedig nagyon büdös, mégis, egy dögös srác játszott a fenekemmel. Na de ebbe nem szabadott volna belegondolnom, ugyanis akkor sor került az éjszaka a 10. orgazmusomra. 

Igen, attól, ahogyan kiszedte a vibrátort, ismét elmentem. Próbáltam úgy tenni, mintha fájna, és csak szenvednék, de nem vagyok benne biztos, hogy elhitte. Mindenesetre, utána még tartott egy kiselőadást, hogyan érdemes belevágni az anális szexbe, majd hazaengedett. Soha nem voltam még annyira boldog, mint akkor éjszaka a buszon hazafelé tartva.

Mindenesetre, nem mondtam le sem az anális szexről, sem a szexjátékokról, sem a maszturbációról. Ja, és ami a legfontosabb:

anyámék azóta sem tudják.

Cosmopolitan

kiemelt kép: Unsplash/Ben White

EZ IS ÉRDEKES!

Kulcsár Edina arcmaszkot tett a pocakjára: “Nem lehet elég korán kezdeni a tudatos arcápolást!”

Leave a Reply

%d bloggers like this: