Majka kimondta a pénzével villogó G.w.M-ről: “Ezt az embertípust soha nem értettem…”

Azahriah és G.w.M kapcsolata egészen biztosan nem lesz világraszóló barátság annak ellenére, hogy kettőjük “vitája” egy olyan ügyből indult ki, amelybe igazából irreleváns félként csöppent bele a rapper.

Azóta viszont amikor és ahol csak lehet, oda-oda szúrnak egymásnak. Így volt ez Azahriah részéről az Arénában, aki finom bosszút állt az egykori keresetlen szavakért, majd G.w.M egy élő videóban luxusautók kulcsaival a mellkasán, evés közben szúrta oda az énekesnek, hogy a ruhatára annyit ér, mint egy Papp László Arénás gázsi.

Visszatérve a luxusautók kulcsaira: a villogás amúgy sem áll távol a rapcsászártól, aki szereti megmutatni a legdrágább ruhákat, autókat és adott esetben a köteg pénzeket is meglengeti a kamera előtt. Erről a jelenségről sokan sokféleképpen nyilatkoztak már, azonban most Majka keményen kimondta azt, amit gondol a jelenségről és G.w.M-ről is.

„Sok ember azt hiszi, hogy ha rengeteg pénzt keres, akkor az egyfajta elismerés. De mi az a sok? Ha keresel havi hárommilliót 5 éven keresztül, az soknak tűnhet, de tudjuk, hogy vannak ennél sokkal magasabb szintek is. Igazából nem tudom, mire jó az, ha fitogtatja valaki azt, amije van. Én ennek nem vagyok a híve. Persze van, hogy én is pózolok egy kocsival, de akkor az csak munka”  – kezdte Majka az AC News megkeresésére, majd így folytatta:

“G.w.M-et nagyon kissrác kora óta ismerem. Mindig kedves, tisztelettudó volt. Azahriah pedig egy elképesztően tehetséges srác, aki most a tinédzserek kedvence. Külföldi rapperek is mutogatják a drága holmikat, mert így akarják megmutatni, hogy kitörtek a szegénységből, és más életet élnek, mint előtte.

Egyébként nem csak a rapperek villognak a luxussal, bár ezt az embertípust soha nem értettem…”

-mondta a portálnak Majka.

MÉG TÖBB HÍR MAJKÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube / Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Varázslatos lett Gáspár Evelin mosolya! A rajongók találgattak, ő elárulta mitől változott! – fotók

Leave a Reply

%d bloggers like this: